Kudurmuş Yahudi’nin, İslâm Âleminin içinde bulunduğu kaosu fırsat bilip, içimize gizlenmiş hainlere de güvenerek Mescid-i Aksa'ya, ilk kıblemize başlattığı saldırıyı kınamak ve insanlık onurunu çiğnetmemek, insan gibi yaşamak için direnen Müslüman Filistinli kardeşlerimize destek olmak üzere, Beyazıt Meydanı’nda bir protesto gösterisi düzenlendi. Birçok STK’nın desteğiyle gerçekleştirilen organizasyona Baran ve Aylık dergisi başta olmak üzere İbda Cepheleri de katıldı. Baran Dergisi ekibinin açtığı “İstikbâl İslâmındır!” pankartı ve alanın dört bir yanından açılan Başyücelik Devleti bayrakları gösteriye katılanları 80’li yıllardaki Kudüs gecelerine götürdü; akıncı ruhunun yeniden dirildiğini ihtar etti.

Mitingde bazı STK başkanları konuşmalar yaparken Hamas Lideri İsmail Haniye’de telefonla bağlanarak kapanış konuşmasını yaptı. Haniye, Türkiye halkının tarih boyunca Mescid-i Aksa’ya sahip çıktığının altını çizerek, şunları söyledi: 

"İkinci Abdülhamit'in buraya nasıl sahip çıktığını biliyoruz. Bu meydanları doldurarak, atalarınız gibi her zaman bizim yanımızda olduğunuzu gösteriyorsunuz. Mescid-i Aksa özgür olana kadar, Türkiye, bu davanın merkezinde olacak şekilde bizi yalnız bırakmayacaktır. Bugün siz bunu ispatlamış oluyorsunuz. Türkiye'nin bu duruşu garipsenecek bir durum değildir. Türkiye halkının kanı, Filistin halkının kanıyla bütünleşmiştir. Mavi Marmara'da Türk Müslümanlar, Akdeniz'de Filistinli kardeşleri için kanlarını dökmüştür. İşte bugün, Mescid-i Aksa’daki Müslümanlar, sizin verdiğiniz bu mesajı çok doğru anlamışlardır. Mescid-i Aksa’daki Müslümanlar, Siyonist İsrail’in kurşunlarına rağmen orayı terk etmeyeceklerini ilan ettiler. Biz burada, yerimizdeyiz. Kalbimizde büyük yeri olan, mukaddes Mescid-i Aksa’yı özgürleştirene kadar nöbet yerlerimizi asla terk etmeyeceğiz. Yürüyüşümüzü devam ettireceğiz.”

Mitingde, “dişe diş kana kan intikam”, “Müslümanlar dik durum karşınızda leşler var”, “kanımız aksa da zafer İslâm’ın”, “kanımız aksa da kurtulacak el Aksa” gibi sloganlar atılarak tekbirler getirildi. Dilimizle düzeltmeye davrandığımız kötülüğü, en kısa vadede elimizle men etmeye memur olmak ümidiyle:

"Ya Cabbar, Ya Kahhar, Ya Müntakîym Allah... Bizi, İNTİKAMINA memur et!"

Allah ve Resulüne düşmanlık edenlere karşı kalblerimizde beslediğimiz intikam hissi, daim olsun...