Baran Dergisi’ne konuşan Çakal Carlos, Fransa cezaevinde illegal olarak tutulduğunu ve bu işin içinde CIA’nın parmağının olduğunu söyledi. 

Carlos konuşmasına şöyle devam etti:

“Şimdi bir Venezüellalı olarak Fransa’da cezaevindeyim. Chavez 1998’de Bolivarcı bir devrim gerçekleştirdi. Bu devrime karşı çıkanlar da oldu. Benim durumumla alâkalı Fransa Cumhurbaşkanı Chirac ve Chavez görüşüp konuşmuştu. Üzerinden seneler geçti, bu iki insandan defalarca müsbet şekilde bahsettiğimi hatırlıyorum. Burada illegal olarak cezaevinde tutuluyorum. Elbette bunda CIA’nın tesiri olduğunu söylememiz gerekiyor. Fransa’da CIA adına çalışan birçok ajan var. Bu garip, çünkü Fransız halkı vatanseverdir. Ajanlık meselesi, siyasî partilerle alakalı bir durum. İyi ki benim, Türk avukatlarımla legal bir şekilde konuşmamı engellemiyorlar. Bazen bir takım komplolara muhatap kalıyorum; fakat tüm gönüldaşlarım bilsin ki fizikî olarak olmasam dahî, duygusal ve psikolojik olarak çok güçlüyüm.

Şu an bulunduğum pozisyonla gurur duyuyorum. Ruhî durum, fizikî durumdan her zaman daha önemlidir. Yıllardır hapiste olmama rağmen mücadeleme devam ediyorum.

Erdoğan Gerçek Bir Müslüman

Türkiye’den de bahsedelim; Venezüella gibi Türkiye’nin de bir bağımsızlık mücadelesi oldu. İslâm karşıtı devrimlere, Arap alfabesinden Latin alfabesine geçilmesi gibi şeylere karşı Mustafa Kemal, Türkiye için savaştı. Ankara merkezli bir devlet kuruldu. Bir takım ideolojik farklılıklara mukabil bunu söylüyorum. Bugün de İstanbul’dan mücadeleye başlayan Erdoğan, Türk halkıyla birlikte buna benzer bir savaş veriyor. Bu süreçte bir takım hatalar da yaptı; bu hatalarına rağmen bazı şeyleri rahatlıkla söyleyebiliyoruz. Birincisi Erdoğan’ın gerçek bir Müslüman olduğu, ikincisi ise onun gerçek bir Türk vatanseveri olduğudur. Üçüncüsü ise, o Siyonistlere asla destek vermiyor, işgal altındaki Türkiye’yi işgalden kurtarmak ve ajanlardan temizlemek için çalışıyor. Türkiye’de, Türkiye ile İsrail’in ilişkilerinin bozulmaması isteyen Yahudi sempatizanları var.

Bundan önce müteaddit kere söylediğim gibi, Türkiye ve Venezüella, Siyonistlere, emperyalistlere ve sömürgeci güçleri karşı mücadele ediyor. Dolayısıyla içeride de politik ortam birbirine benziyor. Amerika ve İsrail’e karşı ortak ve gönüllü bir savaş veriliyor.

2017 senesini geride bıraktık. Müslümanlar bir mücadelenin içerisinde. Venezüella da destek veriyor. Ben de bir Müslüman’ım. Allah’a ve onun peygamberine inanıyorum. 2018’de Siyonist ve emperyalistlere karşı mücadelede müsbet şeyler olmasını bekliyorum.”