15 Temmuz’un üzerinden yaklaşık bir sene geçti. Şer odakları, yerli işbirlikçileri vasıtasıyla, Anadolu’da yine sert rüzgârlar estirmeye hazırlanıyor. 2010’lu yıllarda memleketimize karşı şiddeti artarak devam eden saldırıların 15 Temmuz’da millet tarafından püskürtülmesinin ardından herkes sağlam bir temizlik ve ibda süreci bekliyordu. Maalesef idarecilerin cesaretsizlikleri, basiretsizlikleri ve kararsızlıkları bunun gerçekleştirilmesini geciktirdi. Son günlerde ise küçük görünen ama biriktikçe tesiri büyüyebilecek bir takım hâdiseler yaşanıyor. Bu da bizi yeni bir çullanma harekâtının hazırlığını yaptıkları yönünde ihtar ediyor.
Darbeci CHP
Geçtiğimiz hafta, MİT tırları ve casusluk davasının sekizinci duruşması yapıldı. Duruşmada CHP İstanbul Milletvekili ve Hürriyet Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu’na 25 yıl hapis cezası kararı çıktı. Bu kararın ardından iç ihanet şebekelerinin kesişim kümesi, hainliğin merkez üssü, Müslüman Anadolu halkının ve bu memleketin her türlü değerinin baş düşmanı CHP’nin başındaki Kılıçdaroğlu, Ankara’dan İstanbul’a sözde “adalet yürüyüşü” yapacağını duyurdu. Tüm memleket düşmanlarının çatı organizasyonu olan CHP’nin bu kararı yine tüm memleket düşmanları tarafından desteklenmektedir. 1923 yılında Batıcı elitlerin kurduğu, bir darbeyle idareyi ele alan Kemalizm ve onun müesseseleşmiş hâli CHP, o gün bugündür memleketin faydasına tek bir adım atmamıştır. Aksine, Batılı efendilerinin destekleriyle almış oldukları idareyi kaybetmemek için bu memleketin öz evlatlarına her türlü zulmü ve pisliği reva görmüştür.
Memleketin Felahı İçin Kemalist Vesayet Rejimi Son Bulmalı
Memlekete ne zaman dışarıdan bir darbe vurulmaya kalkılsa, buna ilk çanak tutan CHP olmuştur. Çünkü onlar için tek bir gerçek vardır, o da Batı ve Batılı efendilerinin emirleridir. Merkezde CHP olmak üzere bilcümle İslâm düşmanı yine aynı safta bir araya geldi ve memlekete yapılacak yeni operasyonun taşeronu olmak için bekliyorlar. Hâlâ bu hadsizliği yapabilmelerindeki ana amil ise yukarıda sözünü ettiğimiz gibi iktidarın cesaretsizliği, basiretsizliği ve kararsızlığıdır. Bu memleketin felaha kavuşması, İslâm düşmanı Kemalist vesayet rejiminin son bulması, daha sonra evvela Müslümanlar akabinde de tüm mazlumlara umut olunabilmesi için “İngiliz’den olma, Yahudi’den doğma Kemalizm’in merkez üssü olan CHP’nin bir an evvel ortadan kaldırılması gerekmektedir.
 
Baran Dergisi olarak 545. sayımızda “İslâm Düşmanlığı, Vatan Hainliği, Millet Nefreti, Batı Kuyrukçuluğu, Darbe Şakşakçılığı, Ayyaşlık” manşetini attık ve “Hak ve Halk Düşmanı CHP” dedik ve CHP zihniyetini altı sıfatla anlatmaya çalıştık. Yazıyı okumak için TIKLA