Türkiye 32 yıllık AKKA Antlaşması'ndan geri çekildi! Türkiye 32 yıllık AKKA Antlaşması'ndan geri çekildi!
ABD ve AB’de kendilerine ahlaksızca yaşama hakkı sunulan ve Batı tarafından ülkemizi karıştırmak için maşa niyetine kullanılan LGBTİ’li sapkınların beslendiği yer üniversiteler. Sapkınlıklarını üniversiteler üzerinden yaymaya çalışan sapıklar, her geçen gün artıyor.

Boğaziçi Üniversitesi’nde Lezbiyen, Gey, Biseksüel, Trans, İnterseks (LGBTİ) Çalışmaları Kulübü adıyla bir araya gelen ahlaksızlar, hastalıklarını ülkemizin geleceği olan genç dimağlara da bulaştırmak istiyor. Müslümanların en kutsal zaman dilimi olan Ramazan ayında sözde onur yürüyüşü düzenleyerek toplumun sinir uçlarıyla oynayan, ahlaksızlıklarının propagandasını yapmak için LGBTİ film festivali düzenlemek isteyen sapkın homoların üniversitelerde de örgütlenmeye başlaması tehlikenin boyutlarını gözler önüne serdi. Sapkınların 6 Aralık’ta Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Kampüsü’nde Kürvivor adı altında her türlü sapkınlığa zemin hazırlayan bir etkinlik düzenleyecek olması da hedeflerine ulaştıklarını kanıtlar nitelikte. En son ODTÜ’de yapılmak istenen korsan LGBTİ film gösterimi Rektör Mustafa Verşan Kök’ün yerinde müdahalesiyle engellenmişti. Şimdi gözler Boğaziçi Üniversitesi yönetiminin söz konusu rezaleti yasaklayıp yasaklamayacağına çevrildi. Ahlaksızlığı yaşam biçimi haline getiren homolar ise Batı’dan büyük bir destek görüyor. Konuyu gündeme getiren Akit Gazetesi sapıkların Alman Vakıfları’nın fonlarıyla beslendiğini söyledi.


Üniversitelerde kendilerine yer bulan bu sapıklar için devlet acil önlem almalı, daha fazla gelişip palazlanmasına mani olmalıdır.


 LGBT’nin Türkiye’de Gelişimi ve Sapkınlığı TIKLA