8 Mart Kadınlar Günü bahanesiyle İstanbul Taksim’de toplanan vatan hainleri, gerçek kimlikleri ve müşterek paydaları olan İslâm düşmanlığını, Ezan-ı Şerif’i protesto etmeye cüret ederek adeta kusmuşlardır.
 
Bu akşam ise yaşanan rezilliğe karşı “dininin davacısı gençlik” İstiklâl Caddesi’ne çıkarak tepkisini göstermiş ve olması gerektiği gibi bu memleketin toprağı olan Taksim’in gökyüzü tekbir sedalarıyla doldurmuştur.
 
Sorun ise şudur ki, bölgede güvenliği sağlamakla görevli emniyet ölçüyü kaçırmış ve bu toprakların aslî sahibi Müslümanlar ile vatan hainlerini aynı kefeye koymak suretiyle tekbir getiren Müslümanlara gaz ve plastik mermiyle müdahale etmiştir.
 
8 Mart Kadınlar günü ve daha öncesinde LGBT-i gibi oluşumların, milletimizin öz değerlerine pervasızca saldırısının sergisi hâline dönüşen bu yerde, gerekeni gerektiği şekilde yapan Müslümanlara karşı aynı şekilde muameleye kalkmak da neyin nesidir?
 
Memleketin içinde bulunduğu ahvâl ortadayken, daha 15 Temmuz’un dumanı tüterken, gözaltına alınan Müslümanların derhâl serbest bırakılmasını, bundan sonrasında emniyetin olaylara müdahale ederken neye ve niçin müdahale ettiğinin şuurunda olmasını, Müslüman ve vatansever polis memurlarının vicdanını da hesaba katarak hareket etmesini bekliyoruz!