İşte bu etkinliklerden bazıları :
28 Şubat'ta Tankların Yürüdüğü meydandayız
28 Şubat 1997 yılında yapılan ve postmodern olarak tabir edilen darbenin yıldönümünde, tankların yürütüldüğü, 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı ve bazı derneklerin desteği ile “kahrolsun şeriat” sloganlarıyla halkın kışkırtıldığı, inanca karşı savaş hamlesi olarak tartışmalarla heykellerin dikildiği meydanda, Sultanbeyli ilçesinde bir basın açıklaması yapacağız.

Görsel etkinliklerle dönemin hatırlatılacağı basın açıklaması ve protestoya tüm basın mensupları, üye ve gönüllerimiz davetlidir.

MAZLUMDER İstanbul Şubesi

Tarih: 28 Şubat Salı
Saat: 12.00
Yer: Sultanbeyli Meydanı
----------------------------------------------------------------------------------
28 Şubat Bolu F Tipi Cezaevi`nde Devam Ediyor!
  
    O gün için 41, bugün içinse 60`a yakın eseri olan, 28 Şubat sürecinde tutuklanıp,
28 Şubat hukukuna göre yargılanan, sübut bulan tek eylemi kitap yazmak olan, `olsa olsa budur` mantığı üzerine bina edilen hükümlerle sırf fikrinden dolayı idam cezası verilen, tam 13 yıldır cezaevinde, son 7 yıldır da üç metrekarelik tek kişilik hücrede tutulan, 12 yıldır da “Telegram -Zihin Yönlendirme-” isimli işkenceye maruz bırakılanSalih MİRZABEYOĞLU`na ve O`nun şahsında Anadolu insanına Atlantik ötesinden gelen emirler doğrultusunda gayrı-ahlâkî ve gayrı-insanî birçok saldırıda bulunulmuştur!
 ...  28 Şubat kararları kaskatı bir vakıa olarak devam ettiği için, sürecin aktör ve sonuçlarıyla hesaplaşmaya buradan başlanılması gerektiğini düşündüğümüz Bolu F Tipi Cezaevi`nde, 28 Şubat 2012`de, saat 14`de yapacağımız basın açıklamasına herkesi bekleriz.

Saygıyla duyrulur. 

28 Şubat 2012.

YENİ DEVİR HUKUKÇULAR DERNEĞİ
 ----------------------------------------------------------------------------

Basın açıklaması ve suç duyurusu

Halkın Sesi Partisi İstanbul İl Başkanlığı 28 Şubat Salı günü Beyazıt Meydanı'ndaki İstanbul Üniversitesi ana giriş kapısında 28 Şubat sürecinde başörtüsü nedeniyle, İstanbul Üniversitesi'nden uzaklaştırılan Has Parti Lideri Numan Kurtulmuş'un eşi Doç Dr. Sevgi Kurtulmuş ve İstanbul İl Başkanı Mehmet Bekaroğlu kitlesel bir basın açıklaması gerçekleştirecekler.

Basın açıklamasının ardından HAS Partili hukukçular dönemin İstanbul Üniversitesi Rektörü Kemal Alemdaroğlu, Rektör Yardımcısı CHP MilletvekiliFatma Nur Serter, İstanbul Valisi Erol Çakır ve 1.Ordu Komutanı Hüseyin Kıvrıkoğlu hakkından suç duyurusunda bulunacaklar.

Tarih: 28 Şubat Salı
Saat: 12.00
Yer: İstanbul Üniversitesi ana giriş kapısı / Beyazıt Meydanı

----------------------------------------------------------------------------
15. Yılında 28 Şubat Zulmünü Protesto ediyoruz
Yer Beyazıd Meydanı
Tarih 28 şubat 2012
saat:13:00
Özgür -Der
.................................................................................
28  Şubat 'ın Yıldönümünde Sincan'da Halk Yürüyüşü       
HAS Parti, 28 Şubat'ın yıldönümünde tankların yürütüldüğü Sincan'da "halk yürüyüşü" düzenleyecek HAS Parti, 28 Şubat'ın yıldönümünde tankların yürütüldüğü Sincan'da "halk yürüyüşü" düzenleyecek.28 Şubat Salı günü tankların yürütüldüğü Sincan'da bir halk yürüyüşü düzenlenecek. "Tankın sesi değil, halkın sesi" sloganıyla gerçekleştirilecek yürüyüş saat 11.00'de başlayacak. Tüm vatandaşların davet edildiği yürüyüşe, Has Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş da katılacak.
 
 ...................................................................................................
 
28 ŞUBAT DARBESİNİ GERÇEKLEŞTİRENLER HAKKINDA

Başta dönemin Cumhurbaşkanı, Genel Kurmay Başkanı ve Kuvvet komutanları olmak üzere 28 Şubat postmodern darbesini planlayanlar ve uygulayanlar hakkında yapacağımız suç duyurusuna ve ardından Süleyman DEMİREL’in konutunun önünde yapacağımız basın açıklamasına

                                                   

Suç Duyurusu

Tarih : 28 Şubat 2012

Yer : Ankara Adliyesi Önü

Saat : 10.00

Basın Açıklaması

Tarih : 28 Şubat 2012

Yer : Güniz Sokak

Saat : 11.30     MAZLUMDER

‎28 Şubat Salı günü 11.00'de Taksim Meydanı'ndayız...
Refah Partililer 28 şubat'ı protesto ediyor ve Refah Partisi bayrak ve müzikleri eşliğinde Taksim Meydanında olacaklar.Taksim Meydanında ki gösteriye herkesi davet ediyoruz