Selâm ve Duâ ile…

Cihad ve oruç ayı olan Ramazan'a ulaştık çok şükür; üzüntümüz, Ümmetin maalesef yine baskı ve zulüm altında inliyor olması ve Müslümanların kendi istedikleri düzen- şeriat düzeni- altında olmaması…

Bu haftaki kapak manşetimiz "Düzenin Pompaladığı Değil-İslam'ın Emrettiği Ramazan!" Kumandan Salih Mirzabeyoğlu'nun tesbiti ile "idraklerin iğdiş edilmesi" ne dikkat çekiyor ve düzenin, emperyalistlerin, işbirlikçilerinin haz alacağı, İslam'dan başka her şeye benzeyen ve hayatlarımıza yerleşen anlayışları topyekûn reddetmemiz gerektiğini ve İslam neyi emrediyorsa o şekilde yaşamamız gerektiğini savunuyoruz ki, bu, BÜYÜK-DOĞU- İBDA'nın tüm mes'elerde teklif ettiği de budur; onun için Kumandan Salih Mirzabeyoğlu'nun teklif ettiği "BAŞYÜCELİK DEVLETİ" ni istiyor ve bunun mücadelesini veriyoruz. Kapak yazımızı Fatih Turplu kaleme aldı.

Bilindiği üzere kolada alkol olduğu kesinleşti. Türkiye’de en çok kola tüketiminin olduğu ay da Ramazan ayı... Ömer Faruk Sorgun, “Kolada Alarm: Alkol” başlıklı yazı ile kolada bulunan alkol mevzuunu değerlendiriyor.

Fahri Özcan, “Mübarek Ay Gelirken; Ramazan’ın Ruhunu Aramak...” başlıklı yazısında, "Hoş geldin ey mübarek ramazan" diye karşılayıp da sonradan toplumun Ramazanın ruhundan yoksun nasipsiz ve içtensiz bir aç durma olayı haline getirilmesi ne Allahın hoşuna gider, ne de Ramazan ayının…” diyor.

A. Tevfik Dayan, merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile alakalı dikkatle okuyacağınız, güzel bir yazı kaleme alıyor: “Aksiyonunu İBDA’dan Alan Adam: Muhsin Yazıcıoğlu”...

Carlos (Salim Muhammed), “Fransa’nın Yalancı Tarihi”ni mevzu edinirken, Bastil hadisesinden, Birinci Cihan Harbi’ne, Afganistan’daki Fransız askerlerine kadar bir çok olaya değiniyor.

Ortasayfamızda, yine, sizler için derlediğimiz ve yorumladığımız “Gündemin Sorgulanması”nı bulabileceksiniz.

Ergin Azim, Kumandan Salih Mirzabeyoğlu’nun yargılanma süreci ve “Mirzabeyoğlu Davası” etrafında bir yazı kaleme alıyor: “Adalet”...

Şu anda Sivas E-Tipi Kapalı Cezaevi’nde bulunan gönüldaşımız Şükrü Sak’ın “Bir Kaç Anekdot, Bir Kaç Çizgi” başlıklı yazısını da dergimiz muhtevasında bulabileceksiniz.

Kumandan Salih Mirzabeyoğlu’nun dergimizde tefrika edilen eseri “Ölüm Odası B-Yedi” 114. bölümü ve “KÖK (ZÂT-ÜL HAREKET)” altbaşlığı ile devam ediyor.

Ömer Emre Akcebe, bir dönem Ergenekon’dan tutuklanan Erkut Ersoy ile Zihin Kontrolü Üzerine konuştu. Dergimiz sayfalarında bulabileceksiniz.

Özlem Albayrak’ın, Yenişafak Gazetesi’nde yayınlanan “Mirzabeyoğlu ve Vebal!” başlıklı yazısını sizler için iktibas ediyoruz.

Gülçin Şenel, “Doktor Nick Begichk’in Zihin Kontrolü Üzerine” çalışmalarından bahsediyor.

Gelecek hafta yeni bir Baran Dergisi’nde buluşmak üzere...

Ramazan’ın rahmetinden ve bereketinden faydalanmayı Allah bizlere nasib etsin, yapmış olduğumuz ve yapacağımız hayırları da şimdiden kabul etsin...

Ramazan’ın mânevi havasından istifade edebilmek duası ile...