Selâm ve Dua ile…

Ak parti'nin seçimlerde yine kazanacağı aşikar; her zaman söylediğimiz gibi, kazanılan sedece bir seçim olmayacak aynı zamanda bu milletin, Anadolu İnsanının islama, bu memleketin öz değerlerine, tarihine olan bir teveccühünün bir göstergesi olacaktır!


Ak parti, mevcut hükümet dünyada ve Türkiye'de gelişen hadiseleri seçimleri kazanmak ve mevcut düzeni idame ettirmek  olarak değil, memleketin önünü gerçekten tıkayıcı problemleri çözmek olarak görmeye mecburdur. Başta Ayasofya ve Lozan olmak üzere bir çok mevzu politik itiş kakışlar arasında bilinçli yahut bilinçsiz unutulmaktadır. Mevzu, bir seçimden diğerine at koşturmak değil, araç olarak kullanılan bu sahanın amaçlara doğru bir kulvar haline getirilmesidir...
Bahsettiğimiz hususu kapak mevzumuz olarak işledik ve kapak yazımızı Ömer emre akcebe kaleme aldı.
Bu hafta Milat gazetesi yazarı Doç. Dr. Adem Çaylak ile bir söyleşi gerçekleştirdik; gündemdeki sıcak meseleler üzerine verimli bir söyleşi olduğunu ve alaka ile okunması gerektiği notunu sizlerle paylaşalım.

Kazım Albay’ın mahalli seçimler ile ilgili siyasi partilerin durumu hakkında “Siyasi İtiş-Kakış” başlıklı yazısı ile dergimizde.

Yine yazarlarımızdan Sezai Dilbilen’in ‘Yine seçim, Yine Demokrasi, Yine Zulüm” başlıklı yazısı dergimizde yer alıyor.

Faruk Hanedar, ‘Kırım meselesi üzerine ‘ yazısı ile Kırım’da yaşanan ve yaşanması muhtemel siyasi süreci değerlendiriyor.

Kumandan Salih Mirzabeyoğlu’nun kaleme aldığı ve her hafta dergimizde tefrika edilen Ölüm Odası B/YEDİ isimli eserinin bu haftaki alt başlığı ”K-ABİR (Ufuk Tabiri)”…

Fatih Turplu ise bu hafta “Çöp müzesi yahut yakılacak kitaplar” başlıklı yazısı ile dönem edebiyatı ve bilgi kirliliğini ele alıyor.

Yazarlarımızdan Ömer Yavuzer bu haftaki yazısının başlığı “Altına Tapan Toplumlar”…

Gülçin Şenel ise bu hafta “Mantıku’t Tayr’dan Çizgi Roman” başlıklı yazısı ve yorumu ile her zamanki dergi sayfamızda…

Haberlerimiz, haber-yorumlarımız ve diğer içeriğimiz ile birlikte bu haftanın muhtevası böyle; haftaya görüşmek üzere Allah’a emanet olun ve alışkanlıklarımızın esir ettiği sıradanlığa düşmemek için birbirimizi uyarmayı unutmayalım vesselam!