Selâm ve Duâ ile...

Milletine düşman, Batılı ve Siyonist Efendilerine köle olan figürleri kendi kendi- lerini tasfiye etmekteler. 90 sene boyunca Müslüman Milletimize efendilik taslayan Ulusalcı, Kemâlist ne kadar kesim varsa, ken- disini Türkiye’nin siyaset sahnesinden sildi. Siyaset sahnesinden silindiler silinmesine de, özellikle bunların yerine ikâme edilen Cemaat mensubları onların yerini alarak, Müslüman milletimizi sırtından hançerlemeye teşebbüs etti. Bu bahsi biraz olsun açmak gerek.

Lozan anlaşmasından bugüne dek iktidar da, bürokrasi de Batılı efendilerinin iplerini tuttuğu yerli kuklalar tarafından idare edil- mekteydi. Üstad Necib Fazıl’ın işte böyle bir çığırın başındaki zuhuru ve akabinde ondan “İslâm Sancağı”nı devralan Mütefekkir Salih Mirzabeyoğlu ile beraber artık bu topraklarda İslâm’a mugayir politikalar izlenerek muvaf- fak olunamayacağı gün gibi ortaya çıkmıştır.

1980’li yıllarda bu durumu fark eden Batılılar da, kendilerine takkeli kuklalar imâl ederek Anadolu’daki hâkimiyetlerini sürdürmek teşebbüsünde bulundular. Bu proje, daha 30 yılını doldurmadan Türkiye’deki İslâm renkli siyasî iktidarla girmiş olduğu mücadelede dar- madağın oldu.

Son bir aydır Türkiye gündeminde sıkça konuşulan “Yeni Türkiye” meselesi herkesin malûmu. İlk defa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ortaya atılan ve Başbakan Davutoğlu tarafından da sıça kulla- nılan “Yeni Türkiye” mesajını bu hafta kapağı- mıza taşıyarak “Büyük Doğu - İBDA eksenin- de ‘Yeni Türkiye’ ” dedik!

Kapak mevzumuzu bu hafta üç yazı ile ele aldık.

Ömer Emre Akcebe “Solmaz Pörsümez Yeni”, Bilgehan Eren “Yeni Türkiye Etrafında” ve Fatih Turplu ise “Yeni Türkiye’nin İstikbâli ve Aksiyoner Tavır”...

Araştırmacı yazar Abdurrahman Dilipak ile Türkiye’nin iç dinamiklerine dâir kısa bir söy- leşi gerçekleştirdik... Yazarımız Salim Muhammed (Çakal Carlos) bu haftaki “Mirzabeyoğlu’nun Mesajı ve Fransa’daki İlginç Gelişme” başlıklı yazısı, Cezaevinde tut- sak bulunan yazarımız Burhaneddin Yalçın’ın “Küreselleşme ve Kültür Emperyalizmi” baş- lıklı yazısı, Sezai Dilbilen’in “Emperyalizme Doğrudan Saldırmak; Kültür Davamız” başlıklı yazısı dergimizde. Reha Süvari’nin “Telegramcı Devlet ve Dünya Düzeni” adlı kitabı ile yazarımız Bilgehan Eren’in “Çıkmaz Sokak” başlıklı kitablarını, Gülçin Şenel ele aldı.

“Hasta Adam Batı” başlığıyla verilen haber- lerimiz ve diğer haber-yorumlarımız bu hafta- nın muhtevası... Gelecek sayımızda görüşmek dileğiyle Allah’a emanet olun.