Rezalet üstü Rezalet.. Öğretmenler genelev işletiyor Milli Eğitim Bakanlığı ve aile ve sosyal politikalar bakanlığını işgal eden hanımefendi bu kişiler hakkında işlem yapmıyor..!

Fuhuş yapan kadın hakkında şikâyetçi olan koca, 2 yaşındaki kızını annenin elinden istiyor. Ama Aile Bakanlığını işgal eden Fatma Şahin Hanımefendi bütün yasaları kadınların lehine çevirmekte o kadar meşgul ki, eşini aldatan bir kadını dahi haklı görebilecek kararların peşinden koşuyor!

İki yaşındaki kız çocuğunu da alarak evden ayrılan eşinin bulunması ve çocuğunun güvenliğinin sağlanmasını isteyen bir vatandaşın emniyete yaptığı başvuru büyük bir rezaleti ortaya çıkardı. Güvenlik görevlisi olarak çalışan A.C.’nin başvurusu üzerine çalışan emniyet birimleri, kayıp eşin izine Taksim’de ulaştı.

Akit’ten Osman Yiğit’in haberine göre, İstanbul Emniyeti Ahlak Kumar ve Büro Amirliği ile Fatih İlçe Emniyetinin ortak çalışması sonucu, kayıp eş E.C. ve 2 yaşındaki kız çocuğu, uzun süredir takip altında olan bir randevuevinde bulundu. Olayın en çarpıcı noktası ise bundan sonra ortaya çıktı. Fuhuşa aracılık için randevuevi olarak kullanılan mekanda yapılan işlemler esnasında mekanın, İstanbul’un sayılı kız meslek liselerinden birinde öğretmen olarak görev yapan bir şahıs ile kız kardeşi tarafından işletildiği bilgisine ulaşıldı.

Emniyet, duruma ilişkin hazırladığı 41 sayfalık soruşturma evrakını ilgili mercilere ulaştırdı. Ancak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın 2 yaşındaki kız çocuğunun annenin elinden alınması yönünde bir girişimde bulunmadığı belirtilirken, bu durum tepki topluyor. Yine Milli Eğitim Bakanlığı’nın da randevuevi işletmecisi öğretmenin görev yerini değiştirmekten öte bir işlem gerçekleştirmediği öğrenildi.