İslâm karşıtları Batı, Müslümanları tahrik etmek ve akabinde imha etmek için, karikatürler yayınlıyor, filmler çekiyor, ezan ve minareleri yasaklıyor, Kur’an-ı Kerim yakmaya kalkışıp, sünnete bile dil uzatıyor. Müslümanların tepkisini ve göstereceği aksiyonun derecesini ölçme güdüsü ile hareket eden Batılılar, akabinde içte ve dışta devşirdikleri hainler ve İslâm düşmanları ile birlikte Müslümanları terbiye etmeye, Batı’ya karşı mukavemet gücünü kırmaya ve kendi dinine yabancılaşarak “dinsizleştirmeye” çalışmaktadırlar. Yazarı, çizeri, hocafendisi ile, hepsi hep bir ağızdan Müslümanları tepkisizleştiren, gayesizleştiren, peygambersizleştiren beyanlarda bulunmaya başladılar. Hem bunu yaptılar hem de sövmeye devam ettiler. Bu yüzden Müslümanlar imanlarına, inançlarına, ibadetlerine sahip çıkmalıdırlar. Bu öyle bir durumdur ki, onlarca yıllık ibadetinizi boşa çıkarabileceği gibi, iman ve inanç meselesine bile hâlel getirebilir. Bu yüzden Müslümanlar bu iblislere karşı çok dikkatli ve uyanık olmalıdır. Ve her şart ve zeminde, gereken yerde gerekeni yapma şuur ve ahlâkı ile zuhur etmeli, Mü’min varlığını “Ben varım” duygusuyla göstermelidir.

Başlığımıza dair misaller;

Alemlere Rahmet Peygamber Efendimize hakaret eden ABD yapımı film ile Fransa'da Charlie Hebdo dergisinin yayınladığı karikatürlerin ardından, Alman dergi Titanic de Hz. M……. karikatürü yayınlayacağını açıkladı. Dergi 28 Eylül'de yayımlanacak yeni sayısının kapağında Hz. M…… karikatürüne yer verecek.  (21.09.2012)

ABD'de yayınlanan ve Hz. M…… hakkında hakaret ifadeleri içeren 'Müslümanların Masumiyeti' adlı filmle ilgili protestolar son bir haftadır sürerken, NewYork'da bulunan metro istasyonları İslam karşıtı reklamları yayınlamaya hazırlanıyor. (21.09.2012)

Fransa’da haftalık mizah dergisi Charlie Hebdo son sayısında Peygamberimiz Hz. M….’in (sallallahu aleyhi vesellem) karikatürlerini yayınladı. Karikatürlerden bazılarında ise Peygamberimiz çıplak resmediliyor. Daha önce de Hz. M………’le alay eden karikatürler basan derginin Paris’teki binası geçen yıl ateşe verilmişti(21.09.2012, akit)

Hemen ekleyelim, Gönüldaş Carlos’un dergimizin geçen haftaki sayısında bir beyanı vardı; “Korkuyorlar, öyleyse kaybedecekler.” Ve devamen “korkuyorlar, evet korkuyorlar, tir tir titriyorlar.(…) KORKUYORLAR. Tarihin en güçlü ordusu, ellerindekilere nazaran bir hiç olan bir takım silâhlara sahip bazı genç insanlardan korkuyor. Çok hoş.” Elbette ki gönüldaşın bu beyanı psikolojik bir harekâtın parçası olarak kullanılmış bir ifade değildi. Mevcut işaretlerden beslenilmişti. İşte onlardan en açık seçik olanı; “ABD yönetimi, Kaliforniya’da çekilen İslâm karşıtı filmin yol açtığı protestoları ve öfkeyi dindirmek amacıyla, Pakistan televizyonlarına, Obama ve Clinton’ın yer aldığı reklam filmleri yayınlamaları için 70 bin dolar ödedi. Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, paranın İslamabad Büyükelçiliği kanalıyla ödendiği ve 30 saniyelik Urduca yazılı filmlerde, Obama ve Cilinton’ın filmin içeriğini reddettikleri, ABD hükümetinin filmle hiçbir bağlantısının olmadığı vs. söylendi.”

Nereden nereye. 2013’te, ABD final yaşayacak gibi… Korkunun ecele faydası yok.