Selâm ve Duâ ile...

Yeni bir sayımız  ile birlikteyiz. Dünyada ve Türkiye'de yaşanan hâdiseler an be an nizama doğru ilerliyor; Yeni bir nizama, Başyücelik Devleti Nizamına... Ümmeti Muhammedin çektiği sıkıntılar iyice arttı ama beklediğimiz günlerin gelmesi de yakınlaştı inşallah!

***

Kadına şiddet!

Kapağımızda bu hafta kadına değer veriyormuş gibi yapan ama aslında onu köleleştiren, ezen, fuhşa sürükleyen ve sonunda da "kadın hakları" martavalı ile uyutmaya çalışan rejimi ele aldık ve "Vergilendirilmiş Şiddet Kutsaldır" dedik. Bu mevzuyu Sezâi Dilbilen kaleme aldı.

Afganistan'da Türk askerlerini taşıyan helikopter düştü 12 türk askeri öldü. İlk olarak sormamız gereken soru Türk askeri ne için Afganistan'dadır?

Bir ikinci sorumuz ise şu; NATO bünyesinde görev yapan ve ölenler acaba dinimizce şehid sayılır mı? Gazetelerde boy boy bu askerler için şehid yazıldığını görüyoruz. Bu mesele ile alakalı haberimizi ve yorumumuzu dergimizin içerisinde bulabilirsiniz.

***

Yazarımız Av. İsmail Müftüoğlu, “Adam Kime Denir?” yazısı ile “Ülkemizde lâiklik yobazlığı adına nice vatan evlâtları zindanlarda ömür geçirmiş, el an da geçirmektedir. Sistem ağalarının düzenine baş kaldırdı isnadı ile nice değerler ve mazlumlar haksız bir şekilde hapishanelere tıkılmıştır” diyor.

Kâzım Albay, “Doğu Türkistan Davası, Ümmet Davasıdır” başlıklı yazısı ile Türkistan coğrafyasını ele alıyor ve bu coğrafyada Müslümanlara yapılan zulümlerle birlikte oradaki Müslüman kardeşlerimizin kurtuluş için neler yaptıklarını anlatıyor.

Ortasayfamızda Kumandan Salih Mirzabeyoğlu hakkında basında çıkan yazıları sizler için derledik.

Yunus Vanlıoğlu, sahabenin büyüklerinden Hz. Ömer’i anlatmaya devam ediyor.

Selim Gürselgil, “İnkılap Tarihinden İhtilâl Dersleri” başlıklı yazısının ikinci bölümüyle bu hafta dergimizde...

Fatih Pınar, Van Gogh Alive isimli resim sergisi üzerine intibalarını yazdı.

Gülçin Şenel ise “Siz Benim Neden Sustuğumu Nereden Bileceksiniz?” başlıklı yazısıyla dergimizde...

Kumandan Salih Mirzabeyoğlu’nun kaleme aldığı “Ölüm Odası B-Yedi” ise “Ayna ve Dil (Kalb ve Dil)” altbaşlığı ile dergimizde tefrika edilmeye devam ediyor...

Dergimiz muhtevasında ayrıca sizler için derlediğimiz haberleri de bulabileceksiniz.

İntikam hissiniz dâim olsun...

Selâm ile...