Kim bu “Young Guru Academy?”

Dünya Siyonizm’inin etkin kurum ve isimlerinin destekledikleri ve bu desteklerini de aleni bir şekilde yaptıkları Young Guru Academy (YGA), dünya genelindeki zeki ve başarılı çocukları henüz daha ilkokul sıralarında tespit edip yetiştirmesi ile biliniyor. Coca Cola, Microsoft, IBM, İntel, Nestle, Pepsico, SoftTech ve Google bu akademinin en büyük destekçisi. Türkiye’de YGA Uluslararası Liderlik Okulu ismi ile görev yapan kurum, kendi web sitesinde ise faaliyet alanını şöyle tanımıyor; “YGA, çokuluslu firmaların dünya başkanlarının, yönetim kurulu üyelerinin, bilim adamı, sanatçı ve akademisyenlerin sorumlu lider olma yolunda tecrübelerini katılımcılarla paylaştığı yoğun bir eğitim programıdır. Liderlik Okulunu üstün başarıyla tamamlayanlar; New York, Washington ve Research Triangle’da gerçekleştirilen 2 haftalık YGA Amerika Liderlik Kampı’na katılma hakkı kazanır.”

Coca Cola, Microsoft, IBM, İntel, Nestle, Pepsico, SoftTech ve Google gibi güçlerin sponsor olduğu Young Guru Academy (YGA) Türkiye ayağını, Özyeğin Üniversitesi gibi kuruluşlar idare ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı’nın resmi web sitesinden de duyurulan ve Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde yapılan ortak faaliyetlerin haberleştirildiği protokol, Türkiye İhracatçılar Meclisi, Ekonomi Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Hayal Ortakları Derneği (YGA) ile geleceğin inovasyon liderlerini yetiştirmek üzere imzalanmış. 

Kendi elimizle kendi zeki çocuklarımızı siyonistlerin hizmetine veriyoruz ve bir de bununla övünüyoruz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu Sayın Nabi Avcı?

Bu haberi aşağıdaki haberle birlikte değerlendirin.

Domuz Yayınevinden Din Kültürü Kitabı!


Son yıllarda Ehl-i Sünnet İslam anlayışını ifsat etmek üzere yoğun çaba sarf eden çevrelerin ‘masonik’ odaklarla bağlantıları dikkat çekiyor.

Ortaokullar İçin Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi kitabı hazırlayarak mezhep sayısını 5’e çıkaran FCM Yayınevi’nin, masonlarla yakın ilişkileri bulunan bir gruba bağlı olduğu ortaya çıktı. Birçok özel okulu da bulunan Bilfen Grubu’na bağlı faaliyet gösterdiği öğrenilen FCM Yayıncılık, ortaöğretim için hazırladığı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ders kitaplarında ‘Caferilik’ adı altında çocuklara ‘Şiiliği’ anlatarak mezhep sayısını 5’e çıkarmış ve halkın tepkisini çekmişti. Nazım Genç isimli yazarın kaleme aldığı söz konusu kitap, Milli Eğitim tarafından 2012-2013 öğretim yılından itibaren 5 yıl için ders kitabı olarak kabul edilmişti. Kitapta, Ehl-i Sünnet’in Hanefilik, Şafiilik, Malikilik ve Hanbelilik mezheplerinin yanına ‘Caferilik’in de eklenmesinin halkın ve çocukların kafalarını karıştırmayı amaçladığını belirten uzmanlar, böylece Hz. Rasulullah (sav) Efendimiz ve ashabından günümüze ulaşan sahih İslam anlayışının ifsat edilmek istendiği uyarılarında bulunuyorlar.