Kaçırdıkları şahsı bankada vurdular!

Ankara GİMAT'ta bir bankada 4 zanlı, zorla kredi çektirmek için kaçırdıkları şahsı vurdu. Zanlılar ile bankanın güvenlik görevlileri arasında silahlı çatışma yaşandı.

Olay öğle saatlerinde Yenimahalle Anadolu Bulvarı üzerinde bir bankada meydana geldi. Denizli'de yaşayan Turgut B. İsimli şahıs iki gün önce silahlı 4 kişi tarafından kaçırıldı. Zanlılar Turgut B.'yi zorla kredi çektirmek için Ankara'ya getirdi. Turgut B ve zanlıalr GİMAT'ta bulunan banka şubesine geldi. Bu sırada kaçırılan Turgut B. Bir şekilde güvenlik görevlisine durumunu anlatmaya çalıştı. Durumu anlayan zanlılar Turgut B.'yi ayağından vurarak kaçmaya başladı. Bankanın güvenlik görevlisi ile kaçan zanlılar arasında silahlı çatışma yaşandı. Zanlılar geldikleri araç ile olay yerinden kaçtı. Lastikleri patlayan otomobille kaçan şahıslar, Yıldırımlar Oto Sanayisinde araçlarını terk ederek kayıplara karıştı.

Gazze'ye insani yardım ulaştıracak 9. gemi, Mersin'den yola çıkacak Gazze'ye insani yardım ulaştıracak 9. gemi, Mersin'den yola çıkacak


Star TV’nin ‘Kaçak Gelinler’ dizisinde yaşanan tecavüz skandalı

İddiaya göre geçen hafta set oyuncularını taşıyan 2 prodüksiyon şoförü, figürasyon olarak dizide görev alan bir genç kıza tecavüz etti. 17 yaşında olduğu öne sürülen genç kız şoförlerin kendisiyle zorla beraber olduğunu belirterek polise şikayetçi oldu.

Hafta içi seti basan polis ekipleri 25 - 30 yaşlarında olduğu ifade edilen 2 şoförü gözaltına aldı.


Rezidans Terörü; 10 Ölü

Şişli’deki inşaatın sahibi Aziz Torun 'Bu tür kazaların olduğu sektörel bir vak'a.' dedi.

Cumartesi günü 32. kattaki asansörle yere düşen 10 işçinin öldüğü olayla ilgili gözaltına alınan 8 kişi, polis merkezindeki ifadelerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

9 Nisan’da 19 yaşındaki Erdoğan Polat adlı bir montaj işçisi aynı inşaatta dış cephede kullanılacak sepetin kurulması sırasında sepet kopmuş, işçi sepetle birlikte 15. kattan düşerek ölmüştü. Çalışma Bakanlığı da Erdoğan’ın bağlı bulunduğu ‘Etkin Hareketli Platform İmalat’ adlı taşeron asansör şirketine 5 bin 600 TL, inşaat sahibi Torunlar Grubu’na 6720 TL, inşaatın dış cephe işini üstelenen ikinci taşeron Çuhadaroğlu adlı şirkete de 4480 TL para cezası kesti.