Demokratik-liberal rejimlerin genel karakteristiğidir; kimsenin birbirine karışmaması, herkesin nefsinin dilediğinin peşine koşması. Aslolan alınan zevk; tüketilen ve biriktirilen mal ve kimden ne şekilde gelirse gelsin, her çeşit sermayenin kabulü ve üretimi gibi unsurlar işin tâlî kısmı. Hakikatte ise Anadolu insanına yaşatılmak istenen şey “materyalist” yaşam tarzıdır. Bu gaye sebebiyledir ki, kişileri her çeşit fuhşiyatla meşgul ederek zihinlerini meşgul eden Batı liberalistleri, sınır tanımaksızın çöreklendikleri ülkenin insanlarını fahişeleştirmekte, insanlıktan çıkarmakta ve gitgide kaybolan “iyi niyet-samimiyet-sadakat-güven” gibi duyguları büsbütün ortadan kaldırarak milletleri savaşsız esir almakta, mahvı perişan etmektedirler. Kimi aklı evvel politikacılarda, batının “İslâm ailesini imha” projesine zinayı suç olmaktan çıkararak ortak olmuşlardır. Ben Müslümanım dedikten sonra hangi müslümanın haddine ki “”Zina Suç olmaktan çıkarılsın demek”. Bunu dedikten sonra diyenin Müslümanlığımı kalır ki, kendince teliflere girsin? Bu çerçevede haberler şöyle ve hepsi aynı günde;

Antalya'nın Alanya ilçesine Irak'tan tatil için gelen bir kişi, gece saatlerinde fuhuş için anlaştığı travesti ile kavga etti. Kavga sırasında sol kulağı ısırılarak kopartılan tatilci taksi ile gittiği hastanede tedavi altına alınırken, polis olay yerinde kopan kulağı aradı. Sabah saatlerinde bulunan kulağı ise polis tarafından poşet içerisinde Alanya Devlet Hastanesi'ne getirildi. Fakat hadisenin gerçekleşmesi ve tedavi süreci arasında geçen zaman nedeniyle kulak yerine dikilemedi.”(30.08.2012)

“Kendisine tecavüz eden kişinin başını keserek köy meydanına atan kadının ifadesi şok etti. Isparta'nın Yalvaç İlçesi'ne bağlı Koruyaka Köyü'nde, silah tehdidiyle kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü N.G.'yi av tüfeğiyle öldürdükten sonra, başını keserek köy meydanına atan N.Y. , karnındaki bebeğin babasının, öldürdüğü N.G. olduğunu söyledi. (30.08.2012)

“Utanç davası 20 tahliyeyle başladı. Adapazarı'nda 14 yaşındaki Ö.C'ye tecavüz ettikleri iddiasıyla ikisi polis müdürü, 20 si tutuklu 34 kişinin yargılandığı davada tutuklu sanık kalmadı. Tecavüz sanıklarının yakınları, Ö.C.'ye destek için gelen kadın örgütlerinin üyelerine adliye önünde tacizde bulundu. Davaya yayın yasağı getirilirken, sanıkların 60 ve 30 yıl hapis cezası ile tutuksuz yargılanması dikkat çekti.(30.08.2012)

Bu haber üzerine Aile Bakanı veryansın etmiş ve kabul edilemez bulmuş. Gazetelerde bunu “Utanç duvarına Bakan İsyanı” diye manşete çekmiş. Eee! Ne oldu şimdi? Ya bırak Allah aşkına, kanunu çıkaran sen, tatbik edilmesi için hâkimlere gönderen sen, zinayı serbest bırakan sen. Sonra da “itiraz” sesleri. Kim inanır buna senden başka. Önce kanunla “zina” fiilini suç kıl, sonra failini cezalandırılmıyorsa hesap sor. Yoksa emrinde ki memurlar bile, haberdeki gibi “sübyancılık” yapar ve serbest kalırlar.