Ülke tam müstemlekeye döndü. AB’ye uyum yasaları adı altında iyice Hıristiyanlaştırılan kanunlar artık Müslümanı mahkûm Hristiyanı özgür ilan ediyor. Müslüman yaparsa suç, Hıristiyan yaparsa dini özgürlük olan bir hukuk!(a hukuk mu dedim) sistemi.

Misyonerler, Türkiye’nin her yerine yayılıp elini koluna sallayarak misyonerlik faaliyeti yürütüyor. Hıristiyanlığın farklı bir kolu olan‘Yehova’nın Şahitleri’ Başkent’te adeta cirit atıyor. ‘Çektiğimiz acılar bir gün bitecek mi?’ başlıklı broşür dağıtıp misyonerlik faaliyeti yürüten topluluk üyelerine dur denilmesi bekleniyor.

Yehova’nın Şahitleri’ne bağlı üyeler, Ankara’nın merkezi Kızılay bölgesinde rahatlıkla dolaşıp misyonerlik faaliyetinde bulunuyorlar. ‘Çektiğimiz acılar bir gün bitecek mi?’ başlıklı broşürler dağıtan misyonerler, insanların yanına sokulup sapkın inançlarını empoze etmeye çalışıyorlar. Daha da ileri giden misyonerler, konuştukları kişilere adreslerini verip programlarına davet ediyor.

Söz konusu broşürde ise, sözde Kutsal Kitaplarından alıntılar bulunuyor. Yaratıcı olduğunu savundukları Yehova’dan bahsedilen broşürde, iletişim ve internet sayfalarının adresleri yer alıyor. Öte yandan broşürdeki ilgili kısmı doldurup adreslerine gönderildiği takdirde ücretsiz kitap verebilecekleri belirtiliyor. Başörtülü ve pardösülülere bile dağıtıyorlar.