İslâm düşmanlarının Müslümanlara saldırmak için yeni bahanesi IŞİD oldu. %99’unun Müslüman olduğu söylenen bir ülkede dininin gerektirdiği şekilde giyinen, sakal bırakan Müslümanlar saldırıya uğramaya başladı. Okmeydanı Fatma Girik Parkı civarında yürüyen Muhammed Burak Sezer adlı sakallı bir Müslüman, IŞİD’çi olduğu iddiasıyla İslâm düşmanı bir grubun saldırısına uğradı. Parkta tekme tokat dövülen Sezer, linç edilmek istendi, koşarak canını zor kurtardı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi ve zırhlı araçlar park çevresine geldi. Bir polisin değil, sakallı bir sivilin saldırıya uğradığını gören polis ekipleri olay yerine ambulans çağırdı. Bu mahalleye ilk defa geldiğini söyleyen Muhammed Burak Sezer, “Bu beyaz sarık, Hakk’ı batıldan ayıran sarıktır” dedi ve IŞİD’çi diye darp edilmesiyle ilgili yaşadığı mağduriyeti anlattı. Sezer, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Solcu görünümlü Alevî milislerine ufak bir hatırlatma: TIR ile otomobil çarpışırsa, TIR belki biraz zarar görür, ama ortada otomobil kalmaz. Yapıp ettiklerinize dikkat edin…