Salih Mirzabeyoğlu'na Özgürlük Platformu "Kafa Konforumuzu Bozan Adam - Salih Mirzabeyoğlu" adında bir kitapçık çıkardı..Adı geçen kitapçıkta Kumandan Salih Mirzabeyoğlu davasında ki iddianame,savunma ve gerekçeli karar başta olmak üzere, gazete küpürleri, ve konuyla ilgili onlarca dosya yayınlanmış... Ayrıca Kumandan Salih Mirzabeyoğlu'na ait eserlerin tanıtımına da yer verilen kitapçıkta ciddi hukuksuzlukların yapıldığının delilleride sunulmuş..
Kitapçık ile ilgili birde açıklama yapılmış.. Kitap sanal olarak yayına sunulmuş.. Açıklama ve kitap linkini aşağıda yayınlıyoruz..



Kitap okuma ve indirme linki: 

mirzabeyoğlunaözgürlük.com/ibdafikir.pdf


" Salih Mirzabeyoğlu davası ile ilgili gelinen son noktada, tüm siyasi kurum ve kuruluşlara, yöneticilerine, Yargı çevrelerine, Gazeteci ve yazarlara basılı olarak göndermiş olduğumuz bu çalışmanın, bu süreçte 28 Şubat yargılamalarının başlamasının an meselesi olduğu bu günlerde tüm mahfillerde konuşulması ve sağlıklı bilgi akışının sağlanması açısından önem taşımaktadır.

İbda Fikir Hareketi lideri, "Fikir Kahramanı" Salih Mirzabeyoğlu'na ÖZGÜRLÜK diyenlerin bu çalışmayı mümkün olduğunca paylaşması, dağıtması, bilgilendirmesi boynumuzun borcudur.

Son ve nihai hamle olan 28 ŞUBAT YARGI KARARLARININ YENİLENMESİ yönünde SEMBOL İSİM, SEMBOL DAVA olan Salih Mirzabeyoğlu davasındaki haklılığımızı yüksek sesle duyuralım...

28 ŞUBAT O ÖZGÜR OLMADAN BİTMEYECEKTİR..
SALİH MİRZABEYOĞLU'NA VE TÜM MAZLUMLARA ÖZGÜRLÜK....


Kamuoyuna;

Özellikle son yıllarda, hukuk kavramının çokça konuşulduğu toplumumuzda, mutabık kalınan belki de yegâne unsur, fikri kampı hangi tarafta olursa olsun, insanlığın adalet kavramına olan “güven içinde” inanmak ihtiyacında olduğudur. Hepimiz bir şekilde hukukun varlığına - adaletin tecelli edeceğine inanmak istiyoruz.
Bu çerçevede, 28 Şubat hukuksuzlukları, tartışma çevrelerinde, artık daha yüksek sesle dile getirilmektedir.
Elinizde ki bu çalışma 28 Şubat sürecinin hukuksuzluğuna dair, hayretler içinde okuyacağınız dökümanlardan oluşmaktadır.
Salih Mirzabeyoğlu 56 cilt telif esere imza atmış olan toplumumuz içinden çıkmış belki de tek fikir adamı olma hüviyetine sahibdir.
28 Şubat sürecinde, birileri istediği için medyanında malum kampanyaları sonucu tutuklanmış ve idama mahkûm edilmiştir.
Dosya kapsamında tarafsız hukukçuların yapmış oldukları incelemelerde, Mirzabeyoğlu’nun, hiçbir yasadışı eyleme direk yahut dolaylı olarak karışmadığı açıkça belirtilmektedir. Bu durum, kararı veren mahkemece de kabul edilmişdir.
Yine dosya kapsamında, Salih Mirzabeyoğlu’nun kanun dışı faaliyet için herhangi bir şahsı azmettirdiği tesbit edilmemiş ve bu kararı verenlerce de belirtilmiştir.
Mirzabeyoğlu’nun eserlerinden bir tanesi dahi yasadışı faaliyetlere konu olmak kaydıyla toplatılmamış olup, kendisi halen daha İBDA Yayınevi aracılığıyla yazar ve yayıncılık faaliyetine devam etmektedir.
Daha da ilginç olan, Mirzabeyoğlu tutuklanmadan 8 ay önce devlet iç yazışmaları –ki elinizde bulunan dosyanın ilk sayfalarında okuyacaksınız- İçişleri Bakanlığı, İstanbul DGM Cumhuriyet Başsavcılığı, Konya DGM Cumhuriyet Başsavcılığı, Adana DGM Cumhuriyet Başsavcılığı imzalarıyla da kayıt altına alındığı gibi, Mirzabeyoğlu’nun herhangi bir yasadışı faaliyetinin tesbit edilmemiş olduğu, yayıncılıkla iştigal ettiği belirtilmektedir.
Bu yazışmalardan 8 ay sonra tutuklanmış, idamla yargılanmış ve idam cezasına çarptırılmıştır.
Hangi fikir kampında olursanız olun, bu hukuksuzluğa karşı geldiğiniz ve dillendirdiğiniz kadar hukukun yanında olacaksınız. Artık HEPİMİZ BİLİYORUZ Kİ, HUKUK, SENİN BENİM İÇİN DEĞİL HEPİMİZ İÇİNDİR.

Salih Mirzabeyoğlu İçin Hukuk Platformu 
Sözcüsü Umman Şahiner "