Önce vaka nedir, O’nu verelim.

“Hz. Peygamber'e hakaret eden filmi 'özgürlük' olarak gören ve hakaret içerikli açıklamalar yapan Taraf gazetesi eski yazarı Sevan Nişanyan'a tepkiler büyüyor.

Önceki günlerde Hz. Resulullah’a ve Müslümanlara hakaret içeren bir film özellikle Ortadoğu'yu karıştırmış, Libya'da bir Amerikan Büyükelçisi'nin ve 3 elçilik çalışanının ölümüne yol açmıştı. Aynı paralellikte ve aynı iğrençlikte bir seste Türkiye’den çıktı; Taraf yazarı Sevan Nişanyan.Ne diyor bu dili kopasıca iğrenç herif; Resulullah’ı “Allah'la kontak kurduğunu iddia eden arap" diye andığı yazısı şöyle; “Bundan yüzlerce yıl önce Allah'la kontak kurduğunu iddia edip bundan siyasi, Mali ve cinsel menfaat temin etmiş bir Arap lideriyle dalga geçmek nefret suçu değildir. "İfade özgürlüğü" denilen şeyin, adeta anaokulu seviyesindeki bir test örneğidir"(02.10.2012)”

Bu gibi ifadeler adı geçen gazete ve yazarları için yeni değil. Onlar ilk ortaya çıktıklarından beri Türkiye’deki İslâm’ı şuuru imhaya yöneldiler ve çıkış amaçları da buydu zaten. Başı Ahmet Altan’ın çektiği bu güruhu zaman “tabiatı ahmak” ,“kazancı kirli”, “davası hastalıklı” olan bazı ılıman İslâm ve laik kesimler desteklemişlerdir. Resule ve İslâm’a hakarette adı geçen bu zevatında payı büyüktür. Hele Ilıman İslâm taifesi olarak beliren ve ABD-İsrail taşeronluğu deşifre olmuş bir cemaat ise en büyük vebali ve sorumluluğu taşımaktadır. Bu  gazetenin dağıtımından basımına kadar bir çok noktada bilfiil içinde olan bu ılımancı taife şimdilerde “b..k”a batmışlığın çaresizliği içerisinde sayısız tevillere ve terk edişlere kendilerini bırakarak paçayı kurtaramaya çalışmaktalar. Ancak artık mızrak çuvala sığmamaktadır. Milletin suskunluğu yada sinirlerinin alınmışlığı neticesi, alenen Peygambere hakaret eden bu güruh şımardıkça şımarmaktadırlar.

Dava hakiki dava erlerini ve Ka’b bin Eşrefin hakkından gelen Ashâbı Kiram misâli, kahramanlarını , mücahitlerini bekliyor. Göreceğiz yarında diller böyle uzun olacak mı? “Çoğu gitti azı kaldı.”