Manisa’da yakılmış bir genç kız cesedi bulundu
Medya haddini aşan bir propaganda ile kitleye seslenince ve telkin vasıtalarına yüklenen fikir de ilim, irfan ve edeb üzere kurulu olmadığından, yapılan propaganda olumsuz bile olsa şuurlara alternatif vermek ve yol göstermek dışında bir işe yaramıyor.
Takib eden haber de bunlardan biri… Bu kızın katili sadece ilgili kişi değil aynı zamanda rejimdir, medyadır.
Manisa'nın Akhisar İlçesi’nde zeytinlik içindeki bir barakada yakılmış 18 yaşında olduğu tahmin edilen genç bir kız cesedi bulundu. Ölen kişinin kimliğini belirlemeye çalışan polis, cinayeti aydınlatmak için çalışma başlattı.
Cumhuriyet Mahallesi Su yolu Mezarlığı Mevkii’nde bulunan zeytinlik içindeki barakada, bugün saat 11.00 sıralarında, yakılmış bir genç kız cesedi bulundu.
Cesedi bulan zeytinliğin sahibinin ihbarı üzerine polis harekete geçti. Cinayet bürosu dedektifleri ile olay yeri inceleme ekipleri, barakada ve çevresinde delil aramaya başladı. Polis, cesedi bulan zeytinliğin sahibinin ifadesine de başvurdu. Vücudunun tamamına yakınının yandığı belirtilen kadının ellerinin arkada birleşmiş halde olduğunun görüldüğü belirtildi. 
Ölen kişinin kimliği ile katil ya da katillerin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.
Esra Gündüz hâlâ kayıp
9 Şubat günü Beydağı İmar İskân Evleri'nde oturan Meslek Yüksek Okulu öğrencisi Esra Gündüz, evden okula gitmek için çıktı. Ancak daha sonra eve dönmeyen genç kızdan haber alamayan ailesi ise durumu polise bildirerek kızlarının bulunmasını istedi.
Eşini parçalara ayırdı
İstanbul Çengelköy’de Kübra Kart isimli kadın 16 Şubat’ta şizofreni hastası olduğu iddia edilen kocası Tahir Kart tarafından öldürülüp, cesedi testere ile parçalandıktan sonra çöp konteynerine atıldı. Kübra Kart’ın cenazesi Adli Tıp’taki incelemenin ardından memleketi Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Cemaller Köyü’nde toprağa verildi.
Özgecan için 15 bin kişi yürüdü!
Özgecan Aslan'ın katledilmesine tepkiler dinmiyor. Tarsus’ta toplanan 15 bin kişi Özgecan için yürüdü. Toplumun her kesiminden yoğun katılımın olduğu yürüyüşte olaysız bir şekilde tamamlandı. 
Eylemin yapıldığı diğer iller ise şöyle;
Tarsus Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar İşletme Kooperatifi (TOK), 1 günlük iş bırakma kararı aldı. İzmir, Diyarbakır Adıyaman ve Kocaeli'nin Gölcük ilçesindeki minibüs şoförleri de cinayeti protesto etti. Siirt, Malatya, Ankara, Hakkâri, Antalya, Erzincan Denizli, Kastamonu, Aydın, Karabük, Muğla ve Kütahya'da da çeşitli eylemler yapıldı.
Aile taziyeleri kabul etti 

Türkiye'nin dört bir yanından insanlar Aslan ailesinin evinin önünde kurulan taziye çadırına gelerek Songül- Mehmet Aslan çiftine başsağlığı diledi. Baba Aslan, "Yurdun dört bir tarafından gelip yüce gönüllülük gösteren herkese teşekkür ediyorum. O yüce gönüllüler karşısında saygıyla eğiliyorum" dedi.