Sapık Cihat Kısa’nın, Hazreti Meryem ve Hazreti İsa’ya attığı iftiralar sonrası tepkiler artıyor. İsmailağa'dan Hüseyin Avni Hoca, Cihat Kısa’nın sapıklığına sessiz kalanları tenkid etti.

Hüseyin Avni Hoca’nın talebeleri tarafından yönetilen Sıla Gençlik Hareketi’nde bir açıklama paylaşıldı. Açıklamaya göre, Hüseyin Avni Hoca, “Her salataya maydanoz olurcasına olur olmaz yerlerde konuşmalarına rağmen, anamız Hz. Meryem’e zina iftirası atan o din düşmanı ahlâksız için tek bir kelime bile sarf etmeyen kanaat önderleri, camia sözcüleri, sivil toplum kuruluşları, din öğreten resmî ve gayrîresmi müesseselerin müderris ve talebeleri, kendilerine -bırakın hakaret edilmesini- bunun imasını bile yapanların derhal soluğunu kesen icra mevkiindeki siyasetçiler, idareciler ve onlar konuşmadıkça ağız açmayan, konuştuklarında ise çeneleri düşen yalaka şakşakçılar!.. Diyanet!.. Neredesiniz öldünüz mü?” dedi.

Açıklamanın diğer kısmında ise, “Bakalım sizi o vazgeçilmez yoldaşlarını kurtarabilecek mi?.. Böyle gierse, sizlerin de ‘Zalimler, bilecekler, öyle nasıl tepetaklak olacaklarını’ fermanının muhataplarından olacağınızda şüpheniz olmasın… Ne o, yoksa bu suskunluğunuzla o alçağın arkasında olduğunuzu mu göstermek istiyorsunuz!” deniliyor.