Bursa 28 Şubat Platformu üyesi onlarca kadın, Afrin'de çarpışan Türk Silahlı Kuvvetlerinin her zaman yanında olduklarını, gerek duyulduğu takdirde gönüllü olarak göreve hazır olduklarını belirterek, Mehmetçikler için 10 bin Fetih Suresi okuduklarını söylediler.

Dualarıyla Mehmetçiğin yanında olduklarını ifade eden kadınlar, gerek duyulduğu takdirde cephede göreve hazır olduklarını belirttiler.

Platform adına konuşan Bursa 28 Şubat Platformu Başkanı Gülten Aktaş yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Türk kadını gerektiğinde cephede ve cephe gerisinde de görev yaparak vatan savunmasındaki yerini alacaktır. Şu anda bizler dua ordusu olarak görev yapmaktayız. Sayısız Yasin ve hatim okunarak, duası Mekke ve Medine'de yapıldı. Ayrıca platform üyelerimizin koordinesiyle okunan Fetih Suresi sayısı 10 bin adeti buldu. Hedefimiz ülke çapında 100 bin Fetih Suresi okutmaktır. Çanakkale'de kadınımızın üstlendiği görev ve sahip olduğu misyon, 15 Temmuz'da da ve bugün Afrin harekatında aynı şekilde devam etmektedir. Ülkemizde ve bölgemizde uluslararası güçler tarafından desteklenen PKK terör örgütü nice canlar almış, nice aileleri yıkmıştır. Kaybettiğimiz bu canlar arasında bulunan veya geride kalan korumasız kadınlar ve çocuklar konusunda dünyanın egemen güçleri kör ve sağır, Türkiye'nin terörist PKK ve onun destekçilerine karşı unutamayacakları bir ders vermek için başlattığı Zeytin Dalı Operasyonu'nda ordumuzun yanında olduğumuzu, vatan savunmasında verilecek her göreve hazır olduğumuzu Bursa 28 Şubat Platformu olarak bir kez daha ilan ediyoruz