“Atlantik emperyalizmi” ile Rusya arasında din üzerinden bir hesaplaşmanın, İstanbul merkezli yaşanmasına asla izin veremeyiz, tarih orada duruyor.

Patrikhane’nin Ukrayna’da gerçekleştirdiği atağın, Rus kilisesini köşeye sıkıştırma, Sırp, Bulgar, Gürcü ve Ermeni kiliseleri üzerinden kuşatma hedefli olduğu açıktır.

Amerika, Balkanlar-Kafkasya’nın Ortodoks halklarını Fener Patrikhanesi üzerinden teslim alıyor. Bu stratejinin sonucunu ise, Doğu Akdeniz’de Ortodoks Yunan-Siyonist İsrail ittifakında görüyoruz.

Hepsi buradalar. Yunanistan Adriyatik’teki karasularını 12 mile çıkaracağını açıkladı, hedef Ege’dir. Yarın bunu yaptığında, bugün Doğu Akdeniz’de Yunan-İsrail ittifakının yanında karşımıza dikilen emperyalist donanmaları Ege’de göreceğiz.

Adam İstanbul’da gazeteci parçalıyor, Papa’yı veliaht prensler diyarında görüyoruz, radikal dinci Evanjelik Pence, Rahip Brunson gösterisinin devamında “testereci Suudi prensi” koruma gayretinde!..

(Yüzde 90’nı Katolik Venezuela’ya Evanjelik-Siyonist saldırı var, Papa ortada yok, kim savunuyor, Müslüman Erdoğan!..)

Türkiye’ye Amerikan silah ambargosunu destekleyenlerin Amerikan Yunan Liderlik Konseyi Başkanı Endy Zemenides, Amerika Ermeni Ulusal Komitesi Başkanı Aram Hamparyan ve Siyonist lobinin liderlerinden Eric Edelman’ın olması tesadüf olabilir mi, geçiniz. Amerika-Avrupa’nın Ortodoks kuşatması ve Rusya’nın “3’ncü Roma” hayalleri bizi hiç ilgilendirmez.

Mülkün sahibiyiz, gereğini yaparız. Ayasofya, cami olarak açılmalıdır. Kuşatmaya cevap bu mudur, evet, başlangıçtır. (1)

(STAR, “AYASOFYA CAMİİ”ni açma zamanıdır!.. 18.Şubat.2019)

Net söylüyorum: S-400 alımından vazgeçsek de, Amerikan Kongresi o uçakları bize vermeyecek… “S-400 almıyoruz, yollayın Patriotları” desek de o füze sistemi buraya asla gelmeyecek… İsrail, Suudi Arabistan ve Yunanistan Kongre’yi kuşatmış durumda…

Demokrasinize silah çekmiş adamlarını nasıl koruyup kolladıklarını görmüyor musunuz?..

Irak-Suriye üzerinden Akdeniz’e ulaşacak bir “PKK devleti” için neler yaptıklarını izlemiyor musunuz?..

Bitmedi, PKK’dan sonra Rum’un eline tutuşturacağı silahlarla gösteri yapmaya çalışıyor…

Kripto FETÖ’cü, PKK için çalışan sözde siyasetçi ile bunların çanak yalayıcısı kalem erbabının bitinin kanlanması neden sanıyorsunuz, emperyalist sahip çıkıyor!..

Her istediklerini yapan bir hükümet iş başına gelse bile, Türk ekonomisini batırmadan durmayacaklar…

Neden?

15 Temmuz’un intikamını almanın peşindeler, emperyalist, parasını, kanını ve itibarını yerde bırakmaz… Parasını çalmadık, kanını akıtmadık ama itibar gitti, bakın Venezuela’ya bile diş geçiremiyor artık. Bu nedenle… İstanbul ile çok uğraşıyorlar, ortalık bir sürü proje doldu, Ayasofya’yı cami olarak açın, cevap yerine ulaşsın, aynı gün İncirlik başta Amerikan askeri tesislerini de kapatın…(2)

(STAR, Ayasofya’yı açın, İncirlik’i kapatın… 13.Haziran.2019)

GEÇTİĞİMİZ YIL BU İKİ YAZIYLA MESELEYİ ANLATMAYA ÇALIŞMIŞIM, SONUÇ BELLİDİR, TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE ROTASINDA ATILMASI GEREKEN ADIMLAR İLE KUŞKUSUZ, YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ…KARAR SON DERECE DOĞRUDUR!

(1)https://www.star.com.tr/yazar/ayasofya-camiini-acma-zamanidir-yazi-1434707/

(2)https://www.star.com.tr/yazar/ayasofyayi-acin-incirliki-kapatin-yazi-1460561/

Baran Dergisi 706.Sayı