Selâm ile…
15 Temmuz’un üzerinden yaklaşık bir sene geçti. Şer odakları, yerli işbirlikçileri vasıtasıyla, Anadolu’da yine sert rüzgârlar estirmeye hazırlanıyor. 2010’lu yıllarda memleketimize karşı şiddeti artarak devam eden saldırıların 15 Temmuz’da millet tarafından püskürtülmesinin ardından herkes sağlam bir temizlik ve ibda süreci bekliyordu. Maalesef idarecilerin cesaretsizlikleri, basiretsizlikleri ve kararsızlıkları bunun gerçekleştirilmesini geciktirdi. Son günlerde ise küçük görünen ama biriktikçe tesiri büyüyebilecek bir takım hâdiseler yaşanıyor. Bu da bizi yeni bir çullanma harekâtının hazırlığını yaptıkları yönünde ihtar ediyor.

Geçtiğimiz hafta, MİT tırları ve casusluk davasının sekizinci duruşması yapıldı. Duruşmada CHP İstanbul Milletvekili ve Hürriyet Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Enis Berberoğlu’na 25 yıl hapis cezası kararı çıktı. Bu kararın ardından iç ihanet şebekelerinin kesişim kümesi, hainliğin merkez üssü, Müslüman Anadolu halkının ve bu memleketin her türlü değerinin baş düşmanı CHP’nin başındaki Kılıçdaroğlu, Ankara’dan İstanbul’a sözde “adalet yürüyüşü” yapacağını duyurdu. Tüm memleket düşmanlarının çatı organizasyonu olan CHP’nin bu kararı yine tüm memleket düşmanları tarafından desteklenmektedir.

1923 yılında Batıcı elitlerin kurduğu, bir darbeyle idareyi ele alan Kemalizm ve onun müesseseleşmiş hâli CHP, o gün bugündür memleketin faydasına tek bir adım atmamıştır. Aksine, Batılı efendilerinin destekleriyle almış oldukları idareyi kaybetmemek için bu memleketin öz evlatlarına her türlü zulmü ve pisliği reva görmüştür.

Memlekete ne zaman dışarıdan bir darbe vurulmaya kalkılsa, buna ilk çanak tutan CHP olmuştur. Çünkü onlar için tek bir gerçek vardır, o da Batı ve Batılı efendilerinin emirleridir. Merkezde CHP olmak üzere bilcümle İslâm düşmanı yine aynı safta bir araya geldi ve memlekete yapılacak yeni operasyonun taşeronu olmak için bekliyorlar. Hâlâ bu hadsizliği yapabilmelerindeki ana amil ise yukarıda sözünü ettiğimiz gibi iktidarın cesaretsizliği, basiretsizliği ve kararsızlığıdır. Bu memleketin felaha kavuşması, İslâm düşmanı Kemalist vesayet rejiminin son bulması, daha sonra evvela Müslümanlar akabinde de tüm mazlumlara umut olunabilmesi için “İngiliz’den olma, Yahudi’den doğma Kemalizm’in merkez üssü olan CHP’nin bir an evvel ortadan kaldırılması gerekmektedir.
Kapağımızda “Hak ve Halk Düşmanı CHP” dedik ve CHP zihniyetini altı sıfatla anlatmaya çalıştık: “İslâm Düşmanlığı, Vatan Hainliği, Millet Nefreti, Batı Kuyrukçuluğu, Darbe Şakşakçılığı, Ayyaşlık”... Kapak mevzumuzu manşetimizle aynı başlığı taşıyan yazısında Ömer Emre Akcebe işledi.

Çakal Carlos (S. Muhammed), Trump’ın Küba’ya yaptırımların kaldırılması hususunda Obama’nın aldığı kararları iptal etmesinden bahsediyor.

Her sene dergimizin Kasımpaşa’da bulunan lokalinde mutad olarak düzenlediğimiz iftar ve okur buluşması organizasyonumuzu 17 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirdik. Çok bereketli geçen bu programa iştirak eden tüm okurlarımıza tekrar teşekkür ediyoruz. Programın detaylarını Kâzım Albay’ın iftar ve okur buluşması vesileyle kaleme aldığı “Allah İnşallah Şehidlik Nasip Eder!” başlıklı bir yazıda bulabilirsiniz.

Bu hafta Yeni Söz Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kemal Özer ile bir söyleşi gerçekleştirdik. Özer’e ilk olarak Ramazan’dan hatırda kalanları sorduğumuz, ardından ise İslâm Âleminin problemlerini konuştuğumuz söyleşiyi alâkayla okuyacağınızı düşünüyoruz...

Mütefekkir Salih Mirzabeyoğlu’nun dergimizde tefrika edilen eseri Ölüm Odası B-Yedi’nin 370. bölümünün alt başlığı “Vehim (Bir Sabit Etrafında)”…
Mehmed Gülmez, “Katar Niçin Hedefte?” başlıklı yazısıyla dergimizde.

Osman Temiz’in “Acb-üz Zeneb’in Peşinde” başlıklı yazısı üçüncü, Bahattin Yeşiloğlu, “Ramazan Geldi Yavaşla” yazı dizisine dördüncü bölümüyle devam ediyor.
Ayrıca dergimizde sizler için yorumlayıp derlediğimiz haberleri de bulabileceksiniz.

Tüm İslâm Âleminin mübarek Ramazan bayramını kutlar, başta memleketimiz olmak üzere tüm İslâm beldelerinin düşman işgalinden ve fitnelerinden kurtulmasına vesile olmasını Cenab-ı Hakk’dan niyaz ederiz.

Nice sayılarımızda görüşmek dileğiyle… İntikam hissiniz daim olsun...