Baran Dergisi olarak, 15 ve 16 Temmuz'u kapsayan Siyonist-Haçlı destekli darbe ve işgalci teşebbüsüne karşı, dinini, memleketini ve milletini, hainlere karşı kahramanca müdafaa eden şehitlerimize, gazilerimize ve tüm Müslüman Anadolu insanına, katıldığı bir televizyon programında alçakça hakaret eden CHP milletvekili Ömer Süha Aldan hakkında suç duyurusunda bulunduk.

Her fırsatta Hak ve halk düşmanlığını gerek eylem ve gerekse de söylemleriyle açık eden CHP’nin, Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan katıldığı bir televizyon programında kime “it”lik ettiğini fâş ederken, şehitlerimize, gazilerimize ve tüm Müslüman Anadolu insanına hakaretler savurmuştu. Bu, 15 Temmuz’dan bugüne, özüne irca etme çabasına göre memleketin önünü kesmek için her türlü alavere ve dalavere çeviren CHP’nin ne ilk ne de son herzesi... Zira Aldan’ın genelbaşkanı Kılıçdaroğlu da, “kontrollü darbe” söylemiyle 15 Temmuz direnişini itibarsızlaştırmaya çalışmıştı, çalışmaya da devam ediyor. Şimdi ise 15 Temmuz’da işgale direnin Müslüman Anadolu insanına yönelik yargı dokunulmazlığı getiren KHK ile alakalı bir takım sulandırma harekâtı yapıyorlar; fakat unuttukları nokta şu ki, artık Türkiye’de Batı şakşakçılarının, Batı işbirlikçisi ve yandaşlarının, Hak ve halk düşmanlarının yeri yoktur. Bu hususta gereken cevabı Müslüman Anadolu halkı her fırsatta vermektedir, vermeye devam edecektir!

Yukarıda bahsettiğimiz sebebler dolayısıyla, Baran Dergisi olarak, CHP Genelbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan hakkında TCK'nın “125/1-2-3-b-4”  ve “21671-2” maddeleri uyarınca cezalandırılmaları üzere dava açılması talebinde bulunduk. Takipçisi olacağız!