Belediye seçimleri sonuçlarıyla yeniden biti kanlanan “lâik putperestler” ile 15 Temmuz Darbe Girişimi yargı sürecinin cılkının çıkması neticesinde “bir yerleri kalkan” FETÖ’cüler arasında, bu memleketin dinine, diline, kültürüne, milletine ve bağımsızlığına en iyi düşmanlığı ben ederim yarışı bir kez daha başlamış oldu. Bunların birbirinden farkı olmadığını, özünde aynı kaynaktan, batıdan beslendiklerini, her iki güruhun da Mutlak Fikir düşmanlığında ittihad ettiklerini/birleştiklerini ve aralarındaki bütün münakaşanın “en iyi işbirlikçiliği ve hainliği ben yaparım” iddiası üzerinden olduğunu defaatle yazdık çizdik.

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen 29 Ekim kutlamaları esnasında lâik putperestlerin İslâm’a ve Müslümanlara karşı kin ve nefretlerini en aşağılık, rezil ve sefil şekilde kustuğu görüntüler, CHP’nin Belediye seçimleri öncesinde FETÖ’den ödünç aldığı takiyye stratejisini daha fazla sürdüremediğini göstermiş oldu. Kurbağa ile akrep hikayesini bilirsiniz:

“Akrep, bir gün nehrin öte yanına geçmek zorunda kalır. Ne yapacağını düşünürken kıyıda pinekleyen kurbağayı görür. Akrebin kendisine yanaştığını fark eden kurbağa korkudan suya atlayıp uzaklaşmaya başlar.

Devamı için TIKLAYINIZ