Newcastle kentinde bir araç kaldırımda bulunan Müslümanlara kasti olarak çarptı. 6 kişinin hastaneye kaldırıldı. Her bombada işi müslümanlara yıkan Batı, kendileri İslam düşmanlığı yapınca "şizofrendi" diyerek olayları örtbas ediyor. Her geçen gün de müslüman katliamı çoğalıyor. İngiliz basını ise olayları çarpıtıyor ve yalanlıyor.
Westgate Road bölgesinde bulunan bir caminin yakınlarında gerçekleşen olayda, kalabalıktaki insanların, camiden çıktıktan sonra bayramlaşan aileler oldukları belirtildi.

3'ü Çocuk 6 Kişi Yaralandı

Northumbria polisinden yapılan açıklamada, yerel saatle 09.14'te (TSİ 11.14) bir aracın Westgate Spor Merkezi'nin önünde bulunan yayalara çarpması sonucu 3'ü çocuk 6 kişinin bölgedeki bir hastaneye kaldırıldığı duyuruldu. Hastaneye kaldırılan kişilerin sağlık durumuna ilişkin henüz bilgi verilmedi.

The Chronicle'a konuşan Magdalena Lukasha isimli görgü tanığı, "Orada çok fazla çocuk vardı. İnsanlar Ramazan Bayramı nedeniyle dua etmek için toplanmıştı. Eşim, bir arabanın 6 ya da 7 kişiye çarptığını gördüğünü söyledi." ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Northumbria Polisi, 42 yaşındaki bir kadının gözaltına alındığı açıklarken, olayın terör saldırısı olduğunu düşünmediklerini duyurdu.