2002 yılında Türk Solu adlı dergiyi çıkarmaya başlayan grup Türkiye gündemine ilk olarak 25 Ekim 2003'teki rektörler yürüyüşü sırasında açtığı “Ordu Göreve” pankartıyla geldi. 2007-2008 yıllarında başlatılan 'Ergenekon Terör Örgütü' operasyonlarında 'darbecilik' suçlamasına karşı en önemli deliller arasında gösterilen bu pankarttan dolayı birçok kişi suçlandı ancak pankartı açan ve dergisinde yayımlayan Türk Solu üyelerinin bu dava çerçevesinde ifadesine bile başvurulmadı. Türksolu Dergisi yazarı Ali Özsoy ve 10 arkadaşının 'Askeri, kanunlara karşı itaatsizliğe teşvik'ten yargılandıkları dava ise beraatla sonuçlandı.

TürkSolu dergisinde “İlker Başbuğ’u Hangi Savcı Tutuklayacak” başlığı atan Gökçe Fırat, önce Ergenekon Operasyonlarını yapan Fetullahçı polislerle bir arada ortaya çıktı. Dergisinde kaleme aldığı polis operasyonları, cemaatin polisleri tarafından bir bir gerçekleşti.
İlerleyen günlerde bir iftar organizasyonunda Ekrem Dumanlı ile objektiflere yakalanan Gökçe Fırat, bugüne dek yalnız bir kez Cumhurbaşkanı Receb Tayyib Erdoğan’ı tehdit ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı ve 18 gün sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İKAZ!
Müslüman Milletimizi hayatı boyunca mide bulandıracak cinsten ilişkiler ağının merkezinde bulunan ve son derece karanlık bir tip olan bu Gökçe Fırat isimli şahsa karşı dikkatli olmaları noktasında uyarırız!