Hollandalı milletvekili Geert Wilders’in geri adım atması, Hollanda Konsolosluğu önünde görevli emniyet mensupları ile yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde tarafımıza aktarılan hassas bir durum dolayısıyla, toplanan 150 kişilik grup, Hollanda Konsolosluğuna gerekli tepkisini ilettikten sonra alandan ayrılmıştır. 

Basın açıklaması aşağıdadır.


31.8.2018

Basın Açıklaması

Bugün burada toplanmamızın sebebi, belhüm adâl-hayvandan aşağı vasfının bir numaralı temsilcisi Hollandalı milletvekili Geert Wilders’in, haşa Allah Resulü’ne hakaret etmek maksadıyla düzenlemiş olduğu karikatür yarışması hakkında, Hollanda devletinin gereğini yapmak yerine, “hürriyet, demokrasi ve demokratik hukukî haklar” gibi son derece müphem, her devirde içi Batılılarca keyfekeder doldurulan ve sonra geri kalan dünyaya sanki mutlakmışcasına dayatılan kavramlar arkasına sığınmasına olan öfkemizdir.

Evvelâ, 2 milyara yakın Müslümanı bu boş beleş kavramların arkasına sığınarak karşısına alan Hollanda devletini akl-ı selime davet ediyoruz. Yıkılmakta olan Batılı dünya düzeninin enkazı altında kalanlardan olmak istemiyorlarsa, şimdiden kendilerine çeki düzen versinler. Aksi takdirde, Allah ve Resulüne düşmanlık ederek ancak kaybedenlerden olacaklarını da buradan ikaz ediyoruz. 

Gaye İnsan-Ufuk Peygamber Allah Resulü hakkında yapılmak istenen karikatür yarışmasına gelecek olursak. Dün gece yapılan açıklamaya göre yarışma iptal edilmiştir. 

Batılıların mihrak şahsiyeti Geert Wilders, diğer her şeyde olduğu gibi küfründe de samimiyetsiz olduğunun bir göstergesi olarak, Pakistan ve diğer Müslüman ülkelerinden gelen tehditlerden korkması neticesinde, düzenlemiş olduğu yarışmayı iptal etmiştir. 

Buna karşılık, korkak Hollandalı’nın anlamadığı şudur: Kararmış kalbindeki Allah ve Resulü’ne olan düşmanlık sürdüğü ve çirkin ağzından her fırsatta akan lâğım kesilmediği müddetçe Müslümanların bir numaralı hedefi olarak kalacak ve bir gün, bugüne kadar ettiği hakaretin ve sergilemiş olduğu rezilliğin bedelini mutlaka ama mutlaka ödeyecektir. 

Kâfir, küfründe bile samimi değil. Oysa ki biz, Müslüman Anadolu ve diğer Müslümanlar, Allah Resulü ve ondan öğrendiğimiz mukaddesatımız için değil bir kere, bin kere can vermeye hazırız. İşte, aramızdaki fark budur ve bu yüzden de kaybeden onlar, kazanansa mutlaka biz olacağız!

Wilders ve aynı kubur deliğinin diğer mensubları, Allah ve Resulü’ne dil uzatmanın bedeli ödeyecek ve öğrenecekler. 

Batı adamı da içini her defasında kendi çıkarına göre doldurduğu kavramların arkasına daha fazla sığınamayacağını ve bunları sanki mutlakmış gibi dünyanın geri kalanına artık dayatamayacağını öğrenecek.

Baran Dergisi

Müdafaa-i İslâm Hareketi

Müslüman Anadolu Gençliği