İnsanın fıtratına savaş açan LGBT, sapkınlık tohumunu her yere saçıyor. Bu sapkınlığı kendilerine yaptıkları yetmiyormuş gibi bir de çocuklarını bu bataklığın içine çekiyorlar.

Batılı ülkelerden birinde sapık bir ebeveyn, 2 yaşındaki kızlarının “trans” olduğunu iddia ederek erkek olarak yetiştirmeye karar verdi.

Tertemiz çocukları kendi korkunç dünyalarına hazırlayan “anne-baba”lar, çocuklarına yaptıkları büyük zulmün farkında değiller.

Çocuğu ne istiyorsa onu olması gerektiği gibi yönlendirmek yerine çocuğunun şuursuzca yönlendirilmesine göre hareket ediliyor. Meselenin facia boyutu şu ki, çocuklarının şuur, duygu, düşünce, din, dil, ahlak, kültür gibi bağlarını anne ve babanın oluşturması, bu yönde şuur vermesi gerekirken, anne ve baba, çocuğunun ağzına bakarak hareket ediyor.

Batılı ülkeler bu sapkınlığı hem destekliyor hem de teşvik ediyor

Din ile bağını koparmış toplumlar, insani olan her ne varsa onu bitirmeyi, insanlıktan son sürat uzaklaşmayı, herhangi bir ahlaki kaideye muhatap olmadan hayvanlar gibi yaşamayı, diğer toplumlara da bulaştırmaya çalışıyor. Toplumlara dayattıkları eşcinsellik ve benzeri sapkınlıkları bir tercih haline getirenler, bunu “cinsel tercih hakkı” şeklinde sözde bir hak icad ederek yapıyor. Bu sapkın anlayışlarını şimdi de çocuklara çevirmiş durumdalar!

Cinsiyetsiz çocuk büyütme

Erkek ve kadın portresini “toplumsal cinsiyet yargısı” diye tanımlayan bu örgütler, cinsiyet alanında üçüncü ve daha birçok şıkkın da var olduğu düşüncesini yayıyor ve bunu toplumlara empoze ediyor. Kullanılan dil ve kavramlar da özenle seçiliyor, insan haklarının içine yerleştirilmeye çalışılıyor. Başlı başına dev bir problem olan eşcinsellik, özellikle başta AB ve ABD olmak üzere “ulu” devletlerde normalleştirilirken, şimdi de çocukların yaratılış gereği olan erkek yahut kadın cinsiyetine bakılmaksızın, “kendi cinsiyetini kendi seçsin” gibi sapkın bir düşünce zihinlere yerleştiriliyor.

ABD ve AB ülkelerinde “cinsiyetsiz çocuk büyütme” popülerleşti. Kendilerini “aile” olarak tanımlayan bu gruplar, “nötr cinsiyetli” çocuklar yetiştirdikleri zaman, bir sonraki neslin kendileri gibi aile olamayacağının ya şuurunda değiller yahut da arzuları bu. İngiltere’de de kimi aileler bebeklerini “toplumsal cinsiyet yargılarından uzak” yetiştiriyor. Gender-neutral parenting denilen bu aileler, çocuklarının ilgi alanlarını sözde kalıp yargılardan uzak, özgürce belirlemesini amaçlıyor. Bebeklerine hem erkek hem de kız çocukları için üretilmiş kıyafetleri giydiren çiftler, cinsiyet yargılarından ve dayatmalarından uzak büyütmek istedikleri için böyle bir tercih yaptıklarını iddia ediyorlar.

Çocuğun seçim yapması bekleniyor!

Batı’nın uygulamaya koyduğu cinsiyetsiz çocuk yetiştirme projesinde her birinin kavramları da oluşturulmuş vaziyette. Çocukları güya özgürce yetiştiren bu aileler çocuklarının kimliklerini X olarak tanımlıyor. Çocuklarını erkek ya da kız olarak değil karışık olarak yetiştiriyor. Çocuğun bu kargaşa içerisinde seçim yapması bekleniyor. Hâlbuki herhangi bir cinsiyet üzere yetişmeyen çocuk her iki cinsiyetten de uzaklaşıyor. Fıtrata aykırı garip, sapkın temayülleri olan bir birey haline geliyor. İki cinsiyete de ait hisseden çocuk haliyle cinsiyetsiz oluyor. Dünya bu vahim halin türevleriyle dolu. Örneğin ünlü şarkıcı Miley Cyrus gibi birçok ünlü herhangi bir kategoriye bağlı olmadığını ve her iki cinsiyeti de reddettiğini söylüyor. Bunun yanında cinsiyet değiştirme ameliyatları da her geçen gün artıyor. Yapılan propagandalar ve eşcinsellere verilen haklar neticesinde her türlü sapkınlığı yapabiliyorlar.

Haber: M. Taha İnci

Bu mevzuyla alakalı makale için TIKLA