Avrupa genelinde artan LGBT'nin dünya geneline yayılmaya çalışılırken şimdi de LGBT'li sapkın "zoofili"ler ortaya çıktı. Almanya'da zoofili para cezalarıyla engellenmeye çalışılırken, bir grup sapkın bu ilişkiyi normalleştirmek adına eylem düzenledi.

Sapık zoofililer protesto düzenledi

Berlin'deki Potsdamer Platz'da hayvanlarla cinselliği yasaklayan yeni yasayı protesto etmek için diğer zoofililer eylem düzenledi. 

Michael Kiok isimli sapık, hayvanlarla ilişkiyi yasaklayan yasanın adil olmadığını iddia ederek, evcil hayvanıyla ilişkiye girmesinin gayet normal olduğunu iddia etti. 

Hayvanlara zarar verilmiyormuş

Evcil hayvanına tecavüzü meşru sayan sapık Kiok, kendilerini hayvan hakları savunucuları yüzünden suçlu hissettiklerini söyleyerek, hayvanlara zarar vermediklerini iddia etti. 

25 bin euro para cezası var

2012 yılında Almanya'da meclis hayvanlara tecavüz etmenin cezasının 25 bin euro olarak belirlemişti. 

Tecavüz sonucu ölen hayvan istatistiğine inanmıyorlar

Başka bir hayvan tecavüzcüsü sapık olan Oliver Bordinski, tecavüz sonucu ölen hayvanlara dair yayınlanan istatistiklerin doğru olmadığını iddia ederek bunların birer propaganda olduğunu söyledi. 

Yasayı mahkemeye taşıyacaklar

Hayvan tecavüzcüsü sapık Zoofili grubu söz konusu yasayı mahkemeye taşıyarak bu yönelimleri hakkında yapacak bir şey olmadığını ve toplumsal önyargıyı kırmak istediklerini iddia etti.