İnternette yayınlanan bir makalede, Putin’in Yeni Dünya Düzeninin merkez figürü Rothschild ailesine ve kontrolündeki ABD Dolarına savaş açtığı, ülkesini ‘Rothschild zincirlerinden’ kurtarmaya çalıştığı ifade edildi.

Vulms Researcher adlı internet sayfasında geçtiğimiz Şubat ayında, Rus-Ukrayna savaşının ilk günlerinde paylaşılan ancak sosyal medyada yeni dolaşıma giren bir yazıda Putin’in Batılı güçlere karşı nasıl bir ekonomik savaşa giriştiği ele alınıyor. Yazıyı siz okurlarımız için tercüme ettik.

Putin 'Rothschild Kontrolündeki' ABD Dolarından tam bağımsızlığını açıkladı mı?

Rusya Başkanı Putin, ülkesinin nihayet Rothschild bankacılık kartelinin ve Yeni Dünya Düzeninin "buzlu pençesinden" kurtulduğunu söyledi.

İki yıl önce

Başkan Putin, Jacob Rothschild ve onun Yeni Dünya Düzeni bankacılık sisteminin Rus topraklarında "her koşulda" faaliyet göstermesini yasaklamıştı.

Jacob Rothschild

Şimdi, mevcut seçim başarısının ardından Putin, giderek küreselleşen bir dünyada Rus egemenliğini garanti altına almak için Rusya ekonomisini ABD dolarının tekelinden "kurtarmaya" devam etme sözü verdi.

"Eskiden naif davranırdık, ancak şimdi DTÖ'nün (Dünya Ticaret Örgütü) kurallarının çok sık ihlal edildiğini, kısıtlamaların yaptırım olarak adlandırdıkları siyasi nedenlerle uygulandığını görüyoruz. Ayrıca, en sevdikleri rekabet avantajlarını güvence altına almak için bunlar giderek daha fazlası dayatılıyor." dedi.

Dünya ticaret ilkelerini çiğneyen yepyeni "kısıtlamaların", dünyanın Dolar tekelinin birçok alan için tehdit oluşturduğunu görmesini sağladığını belirtti. Putin, Rusya'yı ABD Doları'na bağımlılıktan kurtardığını söyledi.

Rus lidere göre, ülkenin egemenliğini korumak için dedolarizasyonun prensipte teşvik edilmesi gerekiyor.

Rothschild kontrolündeki ABD Doları

Putin alternatif bir para birimi olarak adlandırmasa da, herhangi bir para biriminin rezerv para haline gelmesine karşı olduğu düşünülüyor - özellikle de bu para birimi Rothschild'in Uluslararası Para Fonu ve DTÖ tarafından desteklenenler için geçerli.

Putin, geçen yıl bir etkinlikte personellerine ve üst düzey ortaklara "Bunu yapamayacağımızı söylediler, yok olacağımızı söylediler" dedi.

"Gelecek nesillerimiz, bileklerinde Rothschild zincirleri olmadan doğacaklar. Bu, sağlayabileceğimiz en iyi hediye."

Rusya Maliye Bakanı Alexei Kudrin de aynı şekilde bu vesileyle konuştu ve Putin'in Rothschild'leri ülkeden çıkarmadaki başarısını alkışladı.

Alexei Kudrin

"Hızlı gitmiyorlar ama bunun mümkün olduğunu gösterdik." dedi Kudrin.

"Çocuklarınıza ve torunlarınıza aktarılabilecek en büyük gelenek, nakit para ya da hayatta inşa edilen diğer maddi şeyler değil, kölelikten kurtulma geleneğidir." Putin, Rusya'nın Lord Jacob Rothschild'in "buzlu pençesinden" nihayet kurtulduğunu açıkladı.

Putin, tüm eski Sovyet cumhuriyetlerinin dünya merkez bankalarına olan borçlarının son ödemesini yaparak – Rusya'yı kendisini Yeni Dünya Düzeni'nin bankacılık sisteminin baskıcı pençesinden tamamen kurtaran ilk ulus haline getirerek – aslında Rusların gelecek nesillerinin küreselci düzene karşı mali yükümlülük köleliği altında yaşamayacaklarından emin oldu.

Rothschild bankacılık sektörünün Rus ekonomisinin boynuna bağlanmış bir düğüm olduğu anlaşılıyor.

Düğüm gerildiğinde ekonomi debelenecek ve sonunda boğulacaktı.

Uluslararası Para Fonu (IMF) ve Dünya Bankası, 1944'te kuruldukları göz önüne alındığında, küresel finansal manzarada önemli oyuncular olmuştur.

Kötü şöhretli Rothschild bankacılık ailesi tarafından bağımsız olarak kontrol edilen bu uluslararası bankacılık kuruluşları, ilk önce devletlere ülkelerinin finansal sektörlerini kontrol etmemeleri için baskı yapıyor ve özel bankaların ekonomilerini yağmalamasına izin veriyor.

Hükümetler kuralsızlaştırılmış para sektörlerini kurtarmakta zorlandıklarında ise IMF veya Dünya Bankası, merkezi borç verenler ve maliye bakanları tarafından gizlice oluşturulan, ulusal egemenliklerini baltalayan ve çalışanlara, ailelere ve çevreye zarar veren kemer sıkma politikalarını benimsemelerini gerektiren bir kredi paketi oluşturur.

Rusya, bu hileye karşı bilgeleşen ilk ülkeydi.

Aslında parasal özgüven kazanmak için son derece sıkı çalıştılar ve daha sonra Rothschild tarafından yönetilen bankaları ülkeden atma sürecini tamamladılar.

Putin'in planı

Putin, başkanlığının başlarında, Rusya'yı sosyal, manevi ve finansal olarak birleştirmeye öncelik verdi. O, Rothschild, Henry Kissinger ve Arthur Hartman'ı Açık Rusya Vakfı'nın yöneticileri yapmış olan Rothschild destekli oligark Mihail Hodorkovski'nin tutuklanmasını emretti.

Geçen yıl Putin, kabinesine, Rothschild'leri ve küreselci bankerleri "boynundan tutup Rusya'nın arka kapısından atarak" ele geçirdiğini söyledi.

"Dünyanın sahibi değiller ve istedikleri her şeyi yapmak için açık çekleri yok.”

"Onlara meydan okumazsak, sorunlarımız gittikçe artacak. Onlar tarafından zorbalığa uğramayacağız."