Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’nde bir profesör sınıfta tek tesettürlü öğrencinin bulunduğu derste başörtülü bir öğrenciye hakaret etmesi, Cihat Kısa denen sözde Müslüman özde ise İslam düşmanının Meryem anamıza küfretmesi, her geçen gün Batıcı-laik kesimin Müslümanların mukaddesatına saldırması ve her fırsatta İslam’a olan nefretlerini kusmaları bitlerinin kanlandığını gösteriyor.

Toplumu çeşitli manipülasyonlarla yönlendirebileceğini düşünen, her türlü namussuzluğu, ahlaksızlığı, dinsizliği, yalan, iftira ve kara propagandayı cezasız kalacağı zannıyla yapan bu güruh, Müslüman Anadolu halkı tarafından memleketten sürülmek için elinden geleni ardına koymuyor.

Bu biti kanlananlardan biri de Eğitim-Sen. Din düşmanı Eğitim-Sen, Kırıkkale Valiliği’nin KYK yurtlarında kalan öğrencilerle birlikte camilerde gerçekleştirdiği sabah namazı buluşmalarına ‘eğitimde dinselleşme’ bahanesi ile yürütmeyi durdurma davası açtı.

Her fırsatta dine düşmanlıklarını gösteren ve eğitimden dini koparmaya çalışan Batıcı-laik Eğitim-Sen kendi sitesinde “Kırıkkale’deki eğitimi dinselleştirme işlemlerine dava açtık” dedi.

Açtıkları davada, “Sendikamız eğitimin dinselleştirilmesine karşı hukuksal ve sendikal her türlü meşru yolu kullanarak mücadele etmeye; kamusal, laik ve bilimsel eğitimi savunmaya devam edecektir. Cemaat yurdunda baskılara dayanamayıp intihar eden yeni bir Enes Kara olayı yaşanmasın diye mücadelesini aralıksız devam ettirecektir.” denildi.