Sözde akademisyenler 100 haftadır dikilerek maaş alıyor
Boğaziçi Üniversitesi'nde güya rektör atamasını protesto eden sözde akademisyenler 100 haftadır dikilerek maaş alıyorlar.

Kız erkek karışık yurtlardan içerisinde yer alan bar ve plajlarına, toplu fuhuş partilerinden, akla hayale gelmeyecek sapkınlıklara, LGBT ve PKK destekli eylemlerinden dine, kültüre ve tarihe düşmanlıklarına varan kadar memleketimizde haşere üretim yuvası olan Boğaziçi Üniversitesi'nde problemler bitmek bilmiyor.
Boğaziçi Üniversitesi'ne Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rektör olarak Melih Bulu'yu atamasıyla beraber eyleme başlayan akademisyen 100 haftadır dikilerek maaş alıyorlar. URAP raporunda 3 bin üniversite arasında Boğaziçi Üniversitesi yer almadı.
URAP sıralamasında, "dünyanın en iyi 3 bin üniversitesi" sıralamasına Türkiye'den 118 üniversite girdi. Hacettepe Üniversitesi, en iyi dereceyi yapan üniversite oldu. Bu sıralamasıyla aynı zamanda "dünyanın ilk 500 üniversitesi" hedefine en yakın olan Hacettepe Üniversitesi'nin makale sayısı da dünya ortalaması ile uyum gösterdi.
Yeni Şafak
İmsak | 06:43 | ||
Güneş | 08:11 | ||
Öğle | 13:22 | ||
İkindi | 15:59 | ||
Akşam | 18:23 | ||
Yatsı | 19:46 |