Koç Holding, 2022 yılının ilk 9 ayında konsolide bazda toplam 646,9 milyar TL gelir elde ederken, 24,1 milyar TL kombine yatırım gerçekleştirdi.

Koç Holding'den yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu, küresel ekonomiye ilişkin belirsizliklerin devam ettiği yılın üçüncü çeyreğinde yatırımları ve değer yaratma odaklı iş anlayışını kararlılıkla sürdürdüklerini kaydetti.

Semirdikçe semiriyorlar

Cumhuriyetin kurulmasından itibaren devlet eliyle kendilerine peşkeş çekilen sermaye gücüne dayanarak bu toprakların öz evlatlarına efendilik taslayan, ellerinde topladıkları sermayeyi yurt dışına aktararak kıtlık doğuran, siyasîler üzerinde sermayeye dayanan güçle tahakküm kuran, tahakküm edemediği yerde çirkinleşen, millî olan her şeye düşmanlık eden, Müslümanları hor ve aşağı gören, birçoğu dönme olan sermaye kadrosu... 90 küsur senedir Türkiye’de hükümetler değişiyor, politikalar değişiyor, her şey değişiyor da bir bu kadro değişmeden konumunu muhafaza ediyor. Hatta servetlerine servet katarak yabancı ülkelere yatırımlarını sürdürüyor.