Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’nin 6 yaşında cinsel münasebette bulunmasına göz yumduğu iddiasıyla küfrün bayraktarlığını yapan sitelerin köpürttüğü haber gündemdekini yerini korurken dün akşam Hiranur Vakfı önünde bir eylem tertip edildi. Sözde “çocuk istismarı”nı protesto etmek için vakfın önüne gelenler özde bütün meselelerinin İslâm düşmanlığı olduğunu açık ettiler.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) mensubu İslâm düşmanı grup, henüz neyin ne olduğu belli olmayan bir haber sebebiyle, vakfın Sancaktepe’de bulunan binası önünde, sanki memlekette bütün pislikleri ve sapıklıkları üreten kendi Batıcı Kemalist rejimleri değil de İslâm rejimi hakimmişçesine “Kahrolsun Şeriat” sloganları atarak gerçek niyetlerinin İslâm’a saldırmak olduğunu gösterdi.

Tüm Müslümanlar ortada “6 yaşında cinsel istismar” gibi bir mesele varsa suçluların cezalandırmasını talep ederken henüz iddia seviyesindeki bir haberi İslâm’a saldırma bahanesi olarak kullanmaya cüret edenler, “6 yaşında cinsel istismar” haberi iftira çıktığı takdirde cezalandırılacak mı yoksa bunların cezasını Müslüman Anadolu halkının kesmesi mi beklenecek, göreceğiz…