İslâm’a saldırmak için fırsat kollayan kılıç artıkları “6 yaşında cinsel istismar” iddiasına mal bulmuş Mağribî gibi atladı. Hep bir ağızdan koro halinde “tarikatlar-cemaatler kapatılsın”, “İslâm bu topraklardan uzaklaştırılsın” diye naralar atmaya başladılar. Ece Üner’inden Gülben Ergen’ine, Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Muharrem İnce’sine kemalistinden sosyalistine hepsi İslâm düşmanlığı ve Batıcılık paydasında yine bir araya geldi.

Cumhuriyet, Birgün, T24, Oda TV gibi eşcinsellik, pedofili, zoofili gibi akla gelebilecek her türlü sapkınlığın genel adı olan LGBTi+ sapıklığının bayraktarlığını yapan müstemleke basını da yaptıklarına bakmadan İslâm’a saldırma cüretinde bulunuyor. Bu tavırlarıyla esas maksatlarının suçluluk-suçsuzluk değil, İslâm’a saldırmak olduğunu ortaya koyuyorlar.

Memlekette İslâm hakimmişçesine, yaşanan tüm rezaletlerin asıl sebebi Batıcı Kemalist rejim değilmişçesine İslâm’a ve Müslümanlara saldırmaya kalkan bu güruh unutmuş olacak ki bu memleket biz Müslümanların. 1071’de bu ülkeye giren Müslümanlar, 1453’de İstanbul’u fethetti, İstiklâl Mücadelesinde Yunan gâvurunu denize döktü. Anlaşılan o ki bunlar, İstanbul fethedilirken sağa sola saklanan Bizans artıkları, Millî Mücadele’de Yunan denize dökülürken kaçıp canını kurtaran Yunan tohumları!.. Zira bu topraklarda her fırsatta İslâm’a ve Müslümanlara düşmanlık etmek bunlar gibi nesebi gayri sahihlerin işidir.

Bunlar, topraklarımızda İslâm rejimi kurulduğunda böyle adiler adisi suçların bırakın gerçekleşmesini, iddia edilmesinin bile muhal olacağını da gayet iyi biliyorlar. Sapık hayatlarını İslâm rejimi kurulduğunda yaşayamayacaklarını gayet iyi biliyorlar. Acıları da, sancıları da işte bundan!