Solcu geçinen İslam düşmanı Bizans tohumları Peygamber Efendimiz'e hakaret eden sözde öğretim görevlisi alçağa sahip çıkmak için kendi çöplüklerinde toplanıyor. Hadisenin olduğu YTÜ’de Müslüman öğrencilerinin protestosunun karşısına çıkmaya cesaret edemeyenler buluşma yeri olarak Kadıköy’ü belirledi.

Fikir Kulüpleri Federasyonu (FKF), Türkiye Komünist Gençliği, Sol Genç, TKH Gençliği “Tarikatlar ve Cemaatler YTÜ’den Defolsun” başlıklı açıklamalarında Peygamber Efendimiz’e hakaret eden alçak Uğur Kutay’ı desteklediklerini bildirdi ve “Üniversiteler bizimdir ve bizi karşınızda bulacaksınız” diyerek de Müslüman gençleri tehdit etti.

İşte o açıklama:

“Memleket tarikat cemaat çatıları altında yaşanan skandallarla çalkalanırken şeriatlar günlerdir Yıldız Teknik Üniversitesi'nde akademisyen Uğur Kutay’ı hedef gösteriyor.

Çocuk istismarını meşrulaştıran, çocuklara tecavüz eden, kadınların ve gençlerin geleceğini çalan yapılar hocamızı hedef gösteriyor. Sizi çok iyi tanıyoruz!

Biz sizi Ensar'dan biliyoruz. Biz sizi Enes Kara'dan biliyoruz. Biz sizi Aladağ dan biliyoruz.

Siz de bizi iyi tanıyorsunuz. Bizler çocukların geleceğine sahip çıkanlarız.

Bizler tacize, tecavüze karşı duranlarız. Bizler her rezilliğinizde karşınıza dikilenleriz.

Cemaatlerinizde, tarikatlarınızda yaşananları bu gündem değiştirme çabalarınızla unutturamayacaksınız.

Bugün dışardan üniversitemize girip tekbirler atan sarıklılar bilsin ki üniversiteler bizimdir!

Üniversitelerde, sokaklarda, mahallelerde bizi tam karşınızda bulacaksınız.

Laiklikten, bilimden, özgür bir memleketten yana bütün sıra arkadaşlarımıza gericiliğe geçit yok demek, laikliğin, özgür ve eşit hür memleket için Sosyalist Güç Birliği'nin düzenlediği ‘Tarikat Cemaat Kapatılacak Laiklik Kazanılacak’ eyleminde buluşmak için 15.00'da Kadıköy Beşiktaş İskelesi’ne çağırıyoruz.”

Müslümanlar dik durun karşınızda leşler var

İslam’ı evle cami arasına hapseden ve sümüklü, sünepe, ezik bir Müslüman portresi çizen anlayışa karşı olduğumuzu bildirerek diyoruz ki; o günler çok eskilerde kaldı. Memleketin iğne ucu kadar bile boşluk kalmayacak şekilde her karış toprağında, hâkim bir fikrin temsilcisi olarak hâkim tavrımızla Kemalist-Solcu ve Kemalist dünya görüşü tesiri altında kim varsa hepsine en küçük meselelerde bile buranın Müslümanların olduğunu hissettireceğiz. İçimizdeki kimi Müslümanların gösterdiği aşağılık kompleksine de geçit vermeyeceğiz.

Kemalist rejimin çatırtıları Türkiye’nin her yerinden bir çığlık halinde duyuluyorken, hiçbir allahsıza bu topraklarda İslam düşmanlığı yapmalarına müsaade etmeyeceğiz. Müslüman gençler her an bu leşlerin ensesinde olacak!