Her türlü pislik, edepsizliğe rastlanan Boğaziçi Üniversitesi’nde yeni bir rezilliğe daha imza atıldı.

Kendilerini BDSM Topluluğu (köle-efendi ilişkisiyle alâkalı fetiş) diye adlandıran bir Instagram hesabından “toplu fuhuş partisi” çağrısı yapılıyor. Sürt*k, or*spu deyince alınan; ama her türlü sapkınlığı ve ahlâksızlığı yapan bir avuç azınlık Boğaziçi Üniversitesi’nde “toplu fuhuş” partileri düzenleme teklifinde bulunuyor.

Millet fethi kutlarken…

Millet 29 Mayıs’ta İstanbul’un fethinin 569. sene-i devriyesini kutlarken, bu köle-efendi sevicilerinin Nafi Baba Şehitliği’nde fuhuş partisi yaptığı ortaya çıktı. Şehitlikte kullanılmış prezervatifler bulundu, fotoğraflandı.

LGBT çalışmaları da devam ediyor!

Rektör Melih Bulu döneminde faaliyetleri sonlandırılan LGBTİ+ Çalışmaları isimli pespayelerin grubu da tekrar çalışmaya başlamış!

Hatırlayacak olursanız bu sapkınlar bir ara cürmüne bakmadan “rektör protestosu” adı altında İslâm’a düşmanlıklarını faş etmişti. Bir şerefsizlikleri de Kâbe çizimine LGBT figürü yerleştirmiş olmalarıydı!

“Bana kalsa o okulu hemen kapatırım”

Boğaziçi Üniversitesi mezunu olan yazarımız İbrahim Tatlı, bu üniversiteyi iyi bilen biri olarak “Boğaziçi kültürü”nü ve bu okulun memleketimizdeki misyonunu okurlarımız için değerlendirmiş şu sözleri söylemişti: “Boğaziçi’nde LGBT zıpladığında, LGBT’nin aleyhinde olan öğrencileri fişleme çalışmaları ortaya çıktı mesela. Bunda şaşıracak bir şey yok. Bu böyle bir üniversite. Kendilerine aykırı, kendilerine zarar veren bir görüşe izin vermelerini beklemek de enayilik olur. LGBT’ye izin vermek ve teşvik etmek noktasında bu kadar gayretli olan bir üniversitenin, LGBT’den nefret eden kesime de aynı şekilde toleranslı olması beklenmez. Öyle gözükseler bile, bilakis içlerinde bu karşıt görüşlüleri tesbit etmeye yönelik bir hareket olur. Boğaziçi kendi içinde kapalı devre, garip bir okul. Bana kalsa o okulu hemen kapatırım.”