İslam düşmanı Kemalistlerin sapık hocası Cemil Kılıç, Yaşar Nuri Öztürk’ü aratmıyor. Her fırsatta İslam’a olan zehrini kusmaya devam ediyor. İslam’ın kurallarına ve değerlerine saldıran deist sapık, şimdi de başörtüsünün Allah’ın emri olmadığını söyledi. İslam’a savaş açan bu Atatürkçü hala okullarda din eğitimi vererek çocukları deizm bataklığına çekiyor.

Israrla dinsiz olduğunu ifade eden, her fırsatta İslam’ı aşağılayan, Kur’an’ı Kerim’in Allah’ın kelamı olmadığını söyleyen Atatürkçü dinsiz Cemil Kılıç, hala Gebze Süleyman Demirel Lisesi’nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği yapıyor.

Daha önce yaptığı açıklamalar sebebiyle 2019 yılında görevinden uzaklaştırılan ve sonra tekrar görevine iade edilen Kılıç için hala hiçbir şey yapılmıyor. Atatürkçü sapık ise bir haber sitesinde İslam’a sövmeye devam ediyor.

“Başörtüsü Allah'ın emri değildir!” başlıklı yazısında Kılıç, örtünme ile ilgili ayetleri sıralıyor ve bunun geleneğe bağlı olduğunu dile getirerek Müslüman kadının mensup olduğu topluma, çağa ve kültüre ve yaptığı işe göre genel toplumsal kurallar çerçevesinde giyinmesi gerektiğini işaret ediyor. Yani Kemalist rejim, toplumu nasıl kategorize ediyorsa o şekilde giyinmesi gerekiyor.

Özellikle başörtüsü üzerinden kadınlara yönelik olarak psikolojik baskı ve manevi bir tedhiş eğilimi sergilenmesi ise insanlık dışı bir yaklaşımdır.” diyen Kılıç, bir asırlık tarihimizde Kemalizm’in Müslüman kadınlara yönelik psikolojik baskı ve manevi bir tedhiş eğilimi sergilediğini ve bunun da insanlık dışı bir yaklaşım olduğunu görmezden geliyor.