Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fulya Kalfa moderatörlüğünde Kanal D-CNN TÜRK ortak canlı yayınında Ahmet Hakan, Hande Fırat, Abdulkadir Selvi ve Zafer Şahin'in sorularını yanıtladı.

Programda Mersin'deki polis saldırısına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin eylemin faillerinden olan bir gazeteciyi önceden savunduklarına temas ederek CHP'nin bir milli güvenlik sorunu olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan "CHP'nin teröristlerden birini gazeteci diye geçmişte savunmuş olması... Terör örgütü siyasi uzantısı parti yerine devletin sesine kulak vermiş olsalardı utanılacak duruma düşmezlerdi. Ancak utanmaları yok. Hapiste olanların gazeteci değil, terörist olduğunu en başından beri söyledik. Yargı bunları terörist oldukları için mahkum ediyor. Resmi internet sitelerinde de tutuklu gazeteci diye gösterdikleri raporu hala gezdiriyorlar. O zaman bu teröristin hala arkasındalar. Cumhuriyet Halk Partisi bir milli güvenlik sorunudur" dedi.

Evet, CHP bir milli güvenlik sorunudur ve Üstad Necip Fazıl'ın tabiri ile yok edilmesi gereken bir partidir. 

O halde gereken yapılsın ve bu milli güvenlik sorunu ortadan kaldırılsın.

Müslüman Anadolu halkı böyle bir hamle karşısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın arkasında bir kaya gibi duracaktır zira bu millet ne geçmişini ne de CHP'nin mahiyetini unutmuş değildir.