TGB Başkanı Dilek Çınar, Disney’in yasaklanması gerektiğini belirterek RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’e seslendi.

Çınar, ‘Disney'in eşcinsellikle çocuklarımızı zehirlemesine izin vermeyiz! Çocuklarınıza bu görüntüleri izletmek ister misiniz?

RTÜK'ün Disney’le imzaladığı anlaşma iptal edilsin. Eşcinsel içeriklere erişim engeli getirilsin.' ifadelerini kullandı.

RTÜK neyin peşinde?

RTÜK Disney+’la 10 yıllık anlaşma yaptı ve 14 Haziran 2022 itibariyle Disney+ Türkiye’de yayına başlayacak.

"RTÜK, Türk çocuklarını korumaktan yana mı tavır alacak yoksa çocuk istismarcısı sapkınlıklardan yana mı tavır alacak?" diye soran Çınar, "Türk aile yapısını bozacak, çocuklarımıza tecavüzü meşru gören, çocuklarımızı istismar eden bu zehri ülkemize almak için mi o koltuklardasınız? Sizin hiç vicdanınız yok mu? Çocuklarımıza, kardeşlerimize bu zehrin verilmesine izin vermeyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Çınar “RTÜK bir dakika kaybetmeden Disney’le imzalanan anlaşmayı iptal etmeli ve Disney+’ın eşcinsel içeriklerine erişim engeli getirmelidir.” açıklamasında bulundu.

Disney eşcinselleri fonluyor

Disney, hem eşcinsel dayatmalara karşı mücadele eden grupları fonlarken hem de eşcinselleri fonluyor. Ancak kamuoyuna yansıyan yüzü ve içeriklere yansıttığı eşcinselliği normalleştirme ve yaygınlaştırma isteğidir. İki tarafa da oynamak ve ağırlığı eşcinsellikten yana koymak herkese farklılarını gösteren “duyarlı” platform görüntüsü vermeyi amaçlayan ucuz numaralar.

DİSNEY yapımlarında çocuk istismarı

Disney blog sayfasına girilince 'Prıde Berg'lerin renkli fotoğrafları görülebiliyor. Çizgi film ve animasyon içeriklerinde eşcinsel karakterler yer alıyor. Yeni çıkan Disney oyuncaklarında kız çocuğu bedenine sahip oyuncak bebeğe erkek çocuğu kıyafeti giydirildiği ya da tam tersinin de üretildiği çıkıyor. Hatta yetmez “kız ve erkek çocuklar değil 'hayalperest' denilecek” deniyor.

Çocuklarımıza Greg ile Manuel isimli iki genç erkeğin ilişkisini anlatan Out çizgi filminin ana karakterlerinin öpüşmeleri yer alıyor. The Owl House çizgi filmindeki lezbiyen ve biseksüel diye adlandırılan karakterler de mevcut.

Transeksüel, biseksüel, lezbiyen, gay, panseksüel ve daha onlarca cinsellik tanımını yayınlarda görmek mümkün. Bu adlandırmaların hepsinin kendine ait bayrağı ve tanımlanma biçimleri var. O tanımlamaların hepsi cinsellik tanımlaması. Daha cinsiyetini bile yeni yeni fark eden çocuklara cinsellik öğretilmek isteniyor. Hem de kendi cinsiyetine ve kendi bedenine daha 3 yaşında 5 yaşında yabancılaştırarak! Bu apaçık çocuk istismarı.

Henüz kendi cinsiyetini anlamlandırma aşamasındayken çocuk izlediği çizgi filmin etkisiyle eşcinsel karakteri örnek almaya başlamasına ve bir kimlik bunalımı yaşamasına seeb oluyor.

Disney ve türevlerinin acilen kapatılması ve bunun önleminin alınması gerekiyor.