Alman Deutsche Welle'nin öncülüğünde kurulan +90'nın yayınladığı videolarda eşcinsellik özendiriliyor. Cinsiyetsizleştirmeyi meşrulaştırmaya çalışıyor.

Dilediği her türlü rezilliği +90 ile milletin gözüne sokan bu sapıklar; fıtratı bozulmuş, ahlaki değerlerinden uzak, dinsiz, cinsiyetsiz, sapkın ve ne idüğü belirsiz bir “insan” profili amaçlıyorlar.

Gitgide yaygınlaşan bu sapkınlığın önü alınamazsa normalleşecek ve toplumlar bunların eliyle ifsat edilecek.

Sadece onursuzluk yürüyüşlerinin engellemesi yetmiyor. Bu sapıklar fonlandıkları deliklerine geri sokulmalı, medya aracılığıyla yaydıkları zehrin önü tıkanmalı, her türlü propagandalarına engel olunmalı.

İbnelik ve fahişelik özendiriliyor

Bu ülkede yabancı bir devlet bağlantılı "medya kuruluşu" ibneliğin ve fahişeliğin propagandasını yapıyor ve kolay para kazanıldığını anlatarak özendiriyor, teşvik ediyor. Özgürlük, rahatlık, modernleşme, çağdaşlaşma diye dayatılan bu adiliğe, pespayeliğe karşı iktidarın hiçbir şekilde hareket etmemesi, uyuşukluğunun ve içeriden çürüdüğünün göstergesi. Sadece uyuşuk ve çürük değil, kendisini destekleyen Müslümanların da ellerini kollarını bağlayarak bu uyuşukluğu toplumlara bulaştırıyor.

DW Genel Müdürü Peter Limbourg +90 kurulduğu zaman projenin Alman meclisinin bütçesinden karşılandığını açıklamıştı. Yani çürümeyi teşvik yayını Alman devletinin doğrudan desteğiyle yapılıyor. Türkçe yayın yapan bu kanal, Türk gençlerini soysuzlaştırmanın, sapıklaştırmanın peşinde.