Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep’te LGBT’li sapkınların organizasyonlarına kesinlikle izin verilmeyeceğini duyurdu.

Vali Gül, yaptığı açıklamada; “Gaziantep’te sapkın etkinliklerin düzenleneceğine paylaşımlar yapılmaktadır. Valiliğimiz tarafından verilen bir izin ve valiliğe yapılmış bir müracaat yoktur. Böyle şeylere izin verilmesi de mümkün değildir…” dedi.

Onursuz mel'unların "Onur Haftası"

LGBT’li mel’unlar “1. Gaziantep Onur Haftası” adı altında 24-26 Haziran arası bir orgzanizasyon tertipleyeceğini duyurmuştu.

Memur-Sen’den de tepki geldi

Mesele ile ilgili sert bir açıklama yapan Memur-Sen Gaziantep İl Başkanı Ahmet Gök, "Gaziantep'te LGBTİ'yi meşru gösterecek yeni bir organizasyon hazırlığı yapılıyormuş.

Bizi biz yapan değerlerimize aykırı bu tür organizasyonlarla müslüman mahallesinde salyangoz satmaya kalkan, toplumumuzun değerlerini yozlaştırmaya çalışan şer odaklarına bir kez daha sesleniyorum: biz millet olarak hele de Gazişehrin evlatları olarak buna ASLA MÜSADE ETMEYECEĞİZ.

Sadece 25.000 Memur-Sen üyesi adına değil bu şehrin sağduyulu ve vatan millet sevdalısı tüm STK'ları adına diyorum ki; bu millet bugüne kadar her türlü sapkınlığın karşısında olmuş bundan sonra da karşısında olmaya devam edecektir. Allah'tan(cc) korkmuyorsanız bari kuldan utanın. Utanmazlıkta ısrar eder bunun adını da onur yürüyüşü falan koyarsanız Şahinbeylerin, Şehitkamillerin ve Karayılanların torunları size asla geçit vermez.

Ben öncelikle şehrimizin yetkililerini toplumun milli manevi ve ahlaki değerlerine aykırı bu sapkın programa engel olmaya davet ediyorum. Ayrıca bataklığın kurutulabilmesi için de; MİLLİ EĞİTİM BAKANIMIZI bize yıllardır dayatılan Batılı değerlerin etkisinde KUR'AN-I KERİM'e TEKME ATAN BİR NESİL YETİŞTİREN MÜFREDATTAN bizi kurtarıp, milli, manevi ve dini değerlerimizi önceleyen tamamen yerli ve milli bir müfredat hazırlanması için harekete geçmeye davet ediyorum" ifadelerini kullandı.