Vizyon Gençlik Derneği’nden aile yapısını bozan LGBT sapkınlığını yayan küreselci çeteye açık mektup.

Küreselci çeteye açık mektup:

Şeytanın uşağı olmuş küreselci uluslararası sermaye ve onların yerel hizmetkarı olan bazı çeteler, "Aile Merkezli Toplum" ülkümüze ve bunu savunmak için harekete geçen "Büyük Ailemize" karşı, kifayetsiz bir öfke ile saldırıda bulunmaktadırlar.

18 Eylül Pazar günü, Saraçhane Parkı’nda gerçekleştireceğimiz, toplumun her kesiminden ailelerin katılacağı "Büyük Aile Buluşmamıza" karşı hem sosyal medyada hem de doğrudan tehdit yoluyla yoğun bir engelleme çabası olduğu görülmektedir. Küçük yaştaki çocukları LGBT gösterilerinde kullanarak yaptıkları sapkın istismarlara, "ifade özgürlüğü" adı altında sözde demokrat savunmalar geliştiren bu Soros uzantıları, söz konusu Türk Ailesinin kendini müdafaa için gerçekleştirdiği sivil bir buluşma olduğu zaman gerçek yüzlerini ortaya çıkarmışlar ve pis niyetlerini aşikâr etmişlerdir.

Batıcıların yetiştirdiği tüm bu zavallıları şimdiden uyarıyoruz; etkinliğe destek veren üye sivil toplum kuruluşlarımıza karşı yaptığınız tüm tehditler devletimizin ilgili mercilerine ulaştırılmıştır. Pazar günü ailelerimizle birlikte barışçıl bir yürüyüş gerçekleştireceğiz. Buna mâni olmayı, provoke etmeyi hedefleyenler kim olursa olsun, nasıl görünürse görünsünler, Etkinlik Komitesi tarafından izole edilecek, emniyet güçlerine bilgi verilerek, devletimizin şefkatli kollarına teslim edileceklerdir.

İşin aslı artık yapabileceğiniz bir şey yok, bu ülke artık milli ve bağımsız bir ülke, sizin büyük patronlarınızın devri kapandı. Bir yıl boyunca barışçıl eylemlerle sürdürdüğümüz bu mücadeleyi, 150.000 yasal imza, onlarca salon konferansı, basın açıklaması ve etkinlikten sonra şimdi de kitlesel büyük bir etkinlikle sonuca götürüyoruz. Bağımsız ülkemizin bağımsız meclisi, Soros'cu, AB'ci, Rothschild'ci, bu fitne ve fesat yuvalarının propaganda faaliyetlerinden, yavrularımızı, ailelerimizi korumak için kanuni düzenleme yapacaktır.

VE SİZ BUNA ENGEL OLAMAYACAKSINIZ!

Vizyon Gençlik