Milletin ahlakını bozan ve ailecek izlenmeyecek cinsel içerikli programları, dizileri ve filmleri ekranlara koyan kanallara ne ceza geliyor ne de kapatma.

Toplumun değerlerini hiçe sayan ve her gün bu ahlaksızlığa bir yenisi daha eklenen kanallar ise istedikleri sahada istediği gibi at koşturabiliyor. Binlerce şikâyet almalarına rağmen, bu programlar her türlü pisliği icra etmeye devam ediyor. Ne iktidar ne de RTÜK Müslümanların tepkilerine karşı herhangi bir çalışma yapıyor. Hatta bu iğrenç dizi ve filmler iktidarın ve iktidara yakın kimselerin kanalları üzerinden faş ediliyor, teşvik ediliyor. Verilen cezalar da dizi sektörleri için hiçbir şey ifade etmiyor.

Star TV’de yayınlanan Çöp Adam dizisinden diğer kanallardaki yüzlerce rezil diziler birbirinden rezil sahneleri milletin önüne getiriyor, zihinleri iğdiş ediyor, ne kadar adilik varsa empoze ediyor.

Karısı kocasını, kocası karısını aldatıyor. Biri eniştesiyle, biri yengesiyle iş pişiriyor. Herkes birbirinin kuyusunu kazıyor. Ve bunlar normalmiş gibi gösteriliyor.