Anadolu Neferleri, Peygamber Efendimiz’e yapılan hakaret ve düşmanlık sebebiyle bugün cuma namazı sonrası Beyazıt Meydanı'nda toplandı.

Uğur Kutay isimli alçağı ve başını azgın gerici sol grupların çektiği tarikat ve cemaat karşıtı protestolarda alenen İslam’a ve Allah’ın Resulüne hakaret edilmesini protesto eden Anadolu Neferleri, yaptıkları basın açıklamasında “Dininin, dilinin, beyninin, ilminin, ırzının, evinin, kininin, öcünün dâvacısı İslam gençliği olarak buraya toplanma sebebimiz, Müslüman mahallesinde salyangoz satma teşebbüsünde bulunan Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim görevlisi Uğur Kutay ve onu destekleyen azınlığın azgınca mukaddesatımıza saldırma teşebbüsüdür. Biz, İslam gençliği, İslâm ile şereflenmiş bu topraklarda mukaddesatımıza asla ve asla dil uzatılamayacağını, uzatanın haddini bildireceğimizi ihtar etmek için buradayız.” dedi.

Anadolu Neferleri, devlet ricali ve siyasetçilerin söz konusu Efendimiz Aleyhisselam ve Din-i Mübin-i İslâm olduğu zaman sükûta bürünmelerinin kendi dinlerinde de hiç samimi olmadıklarını dile getirdi.

Anadolu Neferleri’nin basın açıklaması:

Müslüman bir vakıfta yaşandığı iddia edilen bir hadise üzerinden, Müslüman Anadolu’da İslâm’a ve Müslümanlara saldırma teşebbüslerinin ayyuka çıktığı bir süreçten geçiyoruz. Bu hadiseyi bahane eden İslâm düşmanları, her fırsatta mukaddes dinimize olan kinlerini kusma, “kahrolsun şeriat” sloganlarıyla dinimizi hedef alma cüretinde bulunmaktadır.

Son iki haftadır ise, Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim görevlisi ve BirGün’de köşe karalayan Uğur Kutay isimli sözde akademisyenin, foseptik çukuru ağzından pislikler saçarak Varlık Sebebimiz, Kurtarıcımız, Efendimiz Peygamber Aleyhisselam’a iftiralar ve hakaretlerle saldırması gündemdeki yerini korumaktadır.

Uğur Kutay isimli şahıs, yaptığı hadsizlik sebebiyle çıkıp özür dileyeceğine; utanmadan, sıkılmadan, pişkince BirGün isimli paçavrada “Ne Tuhaf Ülke Burası” başlıklı bir yazı kaleme alarak iftiralarına üslup değiştirmek suretiyle devam etmiştir.

Bu da yetmezmiş gibi İslâm düşmanlığı ile malul bir kesim, “kahrolsun şeriat” sloganları eşliğinde bu sözde akademisyene destek vermek ve mukaddesatımıza saldırmak cüretinde bulunmuştur.

Dininin, dilinin, beyninin, ilminin, ırzının, evinin, kininin, öcünün dâvacısı İslam gençliği olarak buraya toplanma sebebimiz, Müslüman mahallesinde salyangoz satma teşebbüsünde bulunan Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim görevlisi Uğur Kutay ve onu destekleyen azınlığın azgınca mukaddesatımıza saldırma teşebbüsüdür. Biz, İslam gençliği, İslâm ile şereflenmiş bu topraklarda mukaddesatımıza asla ve asla dil uzatılamayacağını, uzatanın haddini bildireceğimizi ihtar etmek için buradayız.

1071'de Sultan Alparslan'ın, 1453'te Fatih Sultan Mehmed Hân'ın mücadele ettiği Bizans keferesine denk ve belki de daha aşağı bir küfür seviyesinde, bizim için anamızdan babamızdan daha mukaddes olan Peygamber Efendimiz'e dil uzatma cüretinde bulunan bu çukur güruh bilmelidir ki, bu memleket Müslüman memleketidir. Anadolu Müslümandır, Müslüman Anadolu!

Kimse bizden köşesine sinip küfrün borazanını dinlememizi, “biz yalnızca kalemle mücadele ederiz” diyerek nefsimizi yellememizi, bir yanağımıza tokat atana öbürünü uzatmamızı, Allah düşmanlarının karşısında sünepelik yapmamızı beklemesin! Çünkü hâkim davaya mahkûm tavır yakışmaz ve biz MAHKUM TAVIR TAKINANLARDAN OLMAYACAĞIZ!

Üstad Necip Fazıl’ın ifadesiyle “Allah’a ve Peygamber’e sövmek, hiç olmazsa koca bir milletin inancına saygı bakımından yasak olmak icap ederken; tamamiyle serbest olur ve buna karşılık şahıslara hakaret, türlü ceza müeyyidelerine bağlı bulunurken vicdan hürriyetinden dem vurmaya hangi fikir fahişesinin dili varabilir?!”

Başını azgın gerici sol grupların çektiği tarikat ve cemaat karşıtı protestolarda alenen İslam’a ve Allah’ın biricik Resulüne hakaret edilmesi, bunların asıl maksatlarının halkın büyük kısmının inandığı değerlere saldırmak olduğunu, sözde halkçılık yaparken halkın değerlerine saldırmaları özde halk ile bir alakalarının olmadığı göstermektedir. Mütefekkir Salih Mirzabeyoğlu’nun ifadesiyle “-Usta hırsız ev sahibini bastırır- hesabıyla İslam’a saldıranlar bilmelidir ki artık karşılarında aciz ve şaşkın bir ev sahibi yoktur!”

Anadolu’nun İslam’a ısındırılmasında Sultan Alparslan’a müridleriyle birlikte katkıda bulunan Hoca Ahmed Yesevilerin; Mevlanalar Celaleddin Rumilerin, Akşemseddinlerin ve Mevlâna Halid Hazretlerinin mayasını yoğurduğu bu topraklarda, LGBT gibi türlü sapkınlıklara destek vermelerine rağmen doğruluğu ispatlanmamış bir iddiayı tarikatler ve cemaatler üzerinden İslâm’a saldırma aracı olarak kullananlar, eğer her türlü cinsi sapkınlığa karşı olmak hususunda samimilerse, İslâm rejiminin zuhur etmesini beklesinler. Zira İslâm rejiminde bu sapkınlıkların cezasının ne olduğu, cürmü işleyenin kim olduğuna bakmaksızın bellidir.

Son olarak imam hatiplilere hakaret hadisesinde ortalığı ayağa kaldıran devlet ricali ve siyasetçilerin, Efendimiz Aleyhisselam ve Din-i Mübin-i İslâm söz konusu olduğu zaman sükûta bürünmeleri ne kadar samimi olduklarını göstermektedir.

Edeceğimiz duaya bütün Müslümanlar iştirak etsin!

YA CABBAR

YA KAHHAR

YA MUNTAKİM ALLAH!

Bizi, intikamına memur et!

Tekbir!..