İstanbul Ataşehir’de bulunan bir özel hastanede personellerin, yoğun bakımda yatan yaşlı kadınla alay ettiği ve yüzüne para saçtığı görüntülerle ilgili süren soruşturmada ilk ifadeler ortaya çıktı. Geçtiğimiz gün gözaltına alınan rezil edepsizlerin, emniyette "Görüntüleri eğlence amacıyla çektik. Kötü bir amacımız yoktu" dediği öğrenildi.

Faaliyetleri durdurulmuştu

Ataşehir'de özel bir hastanede personellerin hasta kadınla alay ettikleri videonun sosyal medyada tepki çekmesi üzerine Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından hastanenin faaliyetlerinin durdurulduğunu duyurmuştu. Hastane, kapısına şerit çekilerek kapatıldı. Hastaneye hasta kabulünün yapılmadığı öğrenilirken, hastası olan bazı hasta yakınlarının duruma tepki gösterdiği görüldü.

Görüntülerde çalışanlardan biri yaşlı kadına, “2 milyon dolar olarak bırakıyorum. Yarın 4 milyon dolarak alacağım. Al paralar, paralar. Bu paraları sana niye veriyorum, biliyor musun? Çünkü senin sağ böbreğini alacağım. Bu paralar sağ böbreğinin karşılığı. Al hadi ameliyata başlıyoruz. Makası getir? Nermin seni ameliyat ediyorlar” diyerek korkutmuştu.

Diğer bir sağlık çalışanının da yaşlı kadına, “Kimin kocasıyla Beşiktaş’ta ele ele geziyorsun?” diyerek küfür edip dalga geçtiği ve ‘Sana o... diyor, k... diyor. Sen de ona söyle’ diyerek yaşlı kadına seslendiği görülüyor.

Batı’ya teşne olanlar suspus!

Üstelik bu vicdansızların bazılarının eski sağlık çalışanı olduğu öne sürülüyor. Muhtemelen aralarında doktor da var. Her fırsatta “Doktora şiddet var, şurada-burada sağlık çalışanına saldırılıyor!” diyenler, nedense hastalara şiddet gösterildiğinde suspus oluyorlar! Hatırlayanlar olacaktır, kraldan çok kralcı bazı doktorların hastalara bağırıp, itip kaktığı görüntüler de ortaya çıkmıştı.