LGBT destekçisi olan ve geçtiğimiz sene eşcinsellere ödül veren SES Eşitlik ve Dayanışma Derneği, ‘Altılı Masa’ ile program düzenleyecek.

Programda; CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Şahinalp, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yeneroğlu, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya yer alacak.

SES Eşitlik ve Dayanışma Derneği’nin YouTube kanalından yapılacak programda kadın eşitliği, kadın hakları, kadın hareketi gibi zırvalıklar konuşulacak.

‘Altılı Masa’nın Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem adı altında yayınlamış oldukları bildiride “…bireylerin eşit ve özgür vatandaş olarak düşüncelerini özgürce ifade edebildiği ve inandığı gibi yaşayabildiği demokratik bir Türkiye’yi inşa etmektir” teminatı da sapık eşcinsellere bir kapı aralıyor. Diledikleri gibi ahlaksızlıklarını teşhir edebilmelerine imkân tanınacak, her türlü rezilliği yapmalarına izin verilecek.

Bu ucubelerin sözcülüğünü yapan derneklerden biri olan SES de ‘Altılı Masa’yı ağırlayarak propagandalarını yapacak.

Daha düne kadar LGBT sapkınlığına biz engel olduk, Çanakkale’deki sapkınlığa biz dur dedik diyen ama arka tarafta bu sapıklara yol açan Saadet Partisi de bu rezilliğe teşne olarak kendilerini nereye yamadıklarını net bir şekilde göstermiş oldu. Kurulduğu günden beri başta Şii’lere alan açan ve daha sonra CHP ile işbirliği halinde CHP’nin sözcülüğüne soyunan Saadet Partisi milletin yüz karası olmaya devam ediyor. Yalakalıklarını yaptıkları sapkınların nezdinde de “siyasal İslamcı” olarak anılmaya devam edecekler.

İstanbullunun ulaşım çilesi bitmiyor! Aksaklık 50 saati aştı İstanbullunun ulaşım çilesi bitmiyor! Aksaklık 50 saati aştı