Batıcı rejimin kulluğunu yapan itikadı bozuk İsrafil Balcı, bu kez de “Ebu Leheb’in kötülüklerine dair delil bulunmuyor.” dedi. Bir Müslüman’ın “Hoca, Ebu Leheb’i ve karısını lanetleyen sure bile var!” demesi üzerine, sapık balcı, “hayret ilk kez duydum” diye karşılık verdi.

OMÜ İlahiyat Öğretim Üyesi İsrafil Balcı sen en iyisi kendini de inkâr et.

Balcı, başörtüsüne, Mirac hâdisesine ve Cuma namazına kadar dil uzatan bir tip!

Balcı’nın sapık, saçma ifadeleri:

“Adamın birisi güya Kudüs'e sahip çıkmak adına ‘İlk kıblem, miraca açılan ilk kapı, ilk göz ağrım’ gibi güzellemeler yapmış. Bu kafa ile Kudüs'e sahip çıktığını sanan ümmetin hali pürmelalinin yansımasıdır bu. Beyler Kudüs ilk kıble değil, miraç ise hiç olmadı boşuna avunmayın.”

“Hz. Muhammed hayatta olsaydı ve birisi "kandiliniz mübarek olsun" deseydi, vereceği karşılık "hangi dindensin" olurdu. Deniz dalgasız, din hurafesiz olmaz”

“Kur’an’da cuma namazı yoktur, cuma günü namaza çağrı vardır.”

“Arkadaşım Muhammed”

“Daha adil, daha demokratik, daha eşitlikçi, daha müreffeh ve hukukun üstünlüğüne dayalı, ileri demokrasiyi içseleştirmiş bir ülke olarak nesillerimizin sonsuza kadar Cumhuriyet'imizin aydınlık yolunda ilerlemeleri dileğiyle BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN. Cumhuriyetin aydınlık yolunu bize açan Atatürk'ü, onun silah arkadaşlarını, vatan uğruna şehit düşen dedelerimizi rahmet, minnet ve hayırla yâd ediyorum.”

“Kim Atatürk'e din karşıtı veya İslam düşmanı derse, sadece cehaletini faş eder.”

“Cumaya gitme, okeye git.”

“Hala Miraç hadisesinde Peygamberin göğe çıktığını zannederler. Halbuki Miraç peygamberin gördüğü rüyadan başka bir şey değildir.”